Nieuws

Volgen op

Achraf Nejmi en IJsselmeervogels uit elkaar

Aan de samenwerking tussen Achraf Nejmi en IJsselmeervogels komt na dit seizoen een eind. Dat is de uitkomst van de gesprekken die deze week plaatsvonden tussen Nejmi en de technische commissie. De 28-jarige Nejmi is bezig aan zijn vijfde seizoen bij de Rooien.

Achraf Nejmi kwam in de zomer van 2015 over van USV Hercules, waar hij eveneens vijf seizoenen in het eerste elftal actief was en daarvoor ook in de jeugdopleiding speelde. De controlerende middenvelder, in het dagelijks leven actief als communicatiemedewerker bij Mitros, speelde in het verleden bovendien nog twee seizoenen in de jeugdopleiding van FC Utrecht.

Bij IJsselmeervogels groeide Nejmi bij zijn komst al snel uit tot vaste waarde. In zijn eerste seizoen in de Topklasse en zijn tweede seizoen in de Derde divisie zaterdag speelde Nejmi nagenoeg alles en promoveerde IJsselmeervogels als kampioen naar de Tweede divisie. Dat zou uiteindelijk ook als aanvoerder zijn, nadat hij deze band overnam van Christiaan van Hussen.

Ook in zijn eerste seizoen in de Tweede divisie was Nejmi een vaste waarde als controleur en bleef hij bovendien met de aanvoerdersband om de arm spelen. Ook vorig seizoen was Nejmi veelal basisspeler al kwam er vanaf februari door een blessure een nare onderbreking van die reeks. Dit seizoen kwam Nejmi in zeventien competitieduels tot dertien wedstrijden, waarvan negen als basisspeler. Dit betekent een totaal van 117 duels in het eerste, waardoor Achraf Nejmi sinds februari 2019 toe is getreden tot de club van 100.

We bedanken Achraf Nejmi voor zijn bewezen diensten in de afgelopen seizoenen. Achraf was met zijn verbindende persoonlijkheid en warme karakter een stabiele factor binnen de kleedkamer en club. Ook binnen de lijnen ging hij altijd voorop in de strijd. We wensen hem dan ook veel succes en wijsheid bij het vinden van een nieuwe club.

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

18
juli
Herubo-toernooi

Herubo-toernooi
Sportpark de Westmaat

24
juli
Buitenbingo

Buitenbingo
Terras voor het clubhuis

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's