Nieuws

Volgen op

Bosschaart ook als assistent-trainer naar Cambuur Leeuwarden

Pascal Bosschaart gaat zijn assistent-trainerschap bij IJsselmeervogels combineren met een part-time assistent-trainerschap bij Cambuur Leeuwarden. Hij wordt hiermee herenigd met Sandor van der Heide, die vanaf komend seizoen full-time assistent trainer is in de Friese stad, onder hoofdtrainer Henk de Jong.

De 39-jarige Bosschaart is sinds 2016 verbonden aan IJsselmeervogels in de rol van assistent-trainer. Eerst onder het hoofdtrainerschap van Sandor van der Heide en sinds 2018 als assistent-trainer van Ted Verdonkschot. Daarvoor stond Pascal Bosschaart van januari 2014 tot de zomer van 2015 als speler onder contract bij IJsselmeervogels.

André van Diermen over de overstap: “Pascal verruilt zijn dienstverband bij Robey Sport voor het assistent-trainerschap van Cambuur Leeuwarden, wat hij circa drie dagen per week zal gaan doen. Daarnaast was, is en blijft Pascal in dienst bij IJsselmeervogels als assistent trainer van Ted Verdonkschot. Wel hebben we hierdoor aanvullende afspraken moeten maken, aangezien er de mogelijkheid van overlappende planning zou kunnen ontstaan. We hebben de afspraak met Foeke Booy, technisch directeur bij Cambuur, gemaakt dat wanneer Pascal moet kiezen, IJsselmeervogels voorrang krijgt. Je moet dan bijvoorbeeld denken aan wedstrijden in de KNVB beker of een trainingskamp. We zien deze extra functie als een kans voor Pascal om nog completer te worden als trainer, dus zijn blij met deze overstap.”

De geboren Rotterdammer heeft in Leeuwarden zijn handtekening gezet onder een contract voor één seizoen, met een optie voor nog een seizoen. We feliciteren Pascal Bosschaart met deze nieuwe stap in zijn carrière en wensen hem zowel bij Cambuur als bij IJsselmeervogels veel sportief succes.

Pascal Bosschaart

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

18
juli
Herubo-toernooi

Herubo-toernooi
Sportpark de Westmaat

24
juli
Buitenbingo

Buitenbingo
Terras voor het clubhuis

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's