Nieuws

Volgen op

Bosschaart stopt als assistent-trainer

IJsselmeervogels moet op de vooravond van de competitiestart op zoek naar een nieuwe assistent-trainer. Pascal Bosschaart heeft donderdag bij de technische commissie aangegeven het assistent-trainerschap bij IJsselmeervogels niet te kunnen combineren met die bij Cambuur.

André van Diermen, hoofd van de technische commissie over het vertrek: "Dat we Pascal ooit zouden gaan verliezen aan het profvoetbal, was iets dat we al hadden ingecalculeerd. Gezien zijn staat van dienst als voetballer en het feit dat hij zijn tactisch vermogen ook als trainer weet over te brengen én zijn ambities, konden we dit verwachten. Ook zijn samenwerking met Ted Verdonkschot en de overige staf was altijd goed en professioneel. Dat dit bericht zo vlak voor de start van de competitie komt, is lastig maar niet onoverkomelijk. Al met al maakt de overstap ons vooral trots, aangezien we een toekomstige toptrainer de eerste stappen hebben kunnen laten zetten in het trainersvak."

Bosschaart laat in een korte reactie weten: "Ik kijk terug op een mooie tijd bij IJsselmeervogels. Ben erg trots dat ik mijn bijdrage heb kunnen leveren als assistent-trainer."

Pascal Bosschaart kwam in 2016 als assistent-trainer naar IJsselmeervogels, als opvolger van Ed Otten. Eerder was Bosschaart al anderhalf seizoen als verdediger annex middenvelder actief bij IJsselmeervogels. De Rotterdammer blijft actief als assistent-trainer totdat IJsselmeervogels een nieuwe assistent-trainer heeft gevonden.

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

27
apr
Koningsdag 3.0

Koningsdag 3.0
De Westmaat

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen