Nieuws

Volgen op

Bradley Martis en IJsselmeervogels verlengen samenwerking

Bradley Martis en IJsselmeervogels hebben overeenstemming bereikt voor het verlengen van het aflopende contract van de verdediger. De nieuwe overeenkomst zorgt ervoor dat de 25-jarige linkerverdediger tot de zomer van 2025 aan de club verbonden blijft.

Martis, die zijn carrière begon bij v.v. WIK in Den Haag, maakte in januari 2022 de overstap naar IJsselmeervogels vanuit het Sloveense NK Celje, na een eerdere langdurige periode bij Sparta Rotterdam. Sinds zijn komst op De Westmaat heeft hij een onmiskenbare impact gehad, waarbij hij een sleutelrol speelde in het behoud van IJsselmeervogels in de Tweede divisie in zijn eerste seizoen. In totaal heeft de in Den Haag woonachtige Martis inmiddels meer dan 60 officiële wedstrijden voor het team gespeeld en wordt hij door de technische commissie beschouwd als een van de sterkhouders van het team onder leiding van trainer Gert Jan Karsten.

Jaap Jan de Graaf, bestuurslid technische zaken en aanspreekpunt van de technische commissie, spreekt daarom met trots over de contractverlenging: "Bradley is een speler die het rood-witte shirt van IJsselmeervogels met trots draagt. Zijn passie voor de club is misschien niet altijd zichtbaar in het openbaar, maar in onze gesprekken is het overduidelijk. Hoewel zijn vurige karakter de afgelopen seizoenen nog wel eens over de arbitrale grens gingen, toont het zijn vastberadenheid en passie. We zijn ervan overtuigd dat Bradley een cruciale rol zal spelen in onze missie om terug te brengen naar het hoogste amateurniveau en zijn blij dat we zijn karaktervolle spel, dat bovendien veel diepgang op de linkerflank brengt, hebben kunnen behouden. Daarnaast zorgen we met deze contractverlenging voor continuïteit in de selectie en voorkomen we een groot komen en gaan in de zomer, wat volledig in lijn is met ons beleid."

Door deze verlenging en de eerdere verlengingen met Dennis Knuiman, Jaimy Schaap en trainer Gert Jan Karsten en de doorlopende contracten van André Morgan, Gerwin van de Groep, Junior van der Velden, Jordy Ruizendaal, Jesse Schuurman, Thomas Beekman en Robin Eindhoven en de komst van Aleksandar Bjelica, Max van Hees en Deveron Fonville begint het geraamte voor de selectie van komend seizoen inmiddels gestalte te krijgen.

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

22
mrt
Dartstoernooi

Dartstoernooi
Kantine

6
apr
Eemdijk uit

Eemdijk uit
Kantine

12
apr
Gooische Vrouwen Bingo: Royalty Edition

Gooische Vrouwen Bingo: Royalty Edition
Kantine

27
apr
Koningsdag Feestmarkt 2024

Koningsdag Feestmarkt 2024
De Westmaat

Alle evenementen