Nieuws

Volgen op

Contract met Gert Jan Karsten met een jaar verlengd

IJsselmeervogels kondigt met trots aan dat hoofdtrainer Gert Jan Karsten zaterdagochtend zijn contract heeft verlengd voor het seizoen 2024-2025. Deze verlenging is een belangrijke stap voor de club en weerspiegelt tegelijkertijd het vertrouwen in Karsten, wiens visie en leiderschapskwaliteiten van groot belang zijn voor de doorontwikkeling van onze A-selectie.

Sinds zijn aantreden in februari 2023 heeft Karsten een belangrijke rol gespeeld in de herpositionering van IJsselmeervogels, vooral nu de club in de Derde Divisie speelt. Zijn niet aflatende inzet en positieve benadering hebben bijgedragen aan de voortdurende ontwikkeling van het team, zowel op als buiten het veld.

GJK2

Karsten's begrip van de complexe en veeleisende clubcultuur bij IJsselmeervogels, gecombineerd met zijn vermogen om binnen alle geledingen van de club te opereren, is cruciaal gebleken voor zijn succes. Zijn inspanningen hebben de fysieke conditie van de spelersgroep aanzienlijk verbeterd, wat naar ons inzicht is voor zowel de prestaties op de korte en de lange termijn.

Met het streven voor het kampioenschap in de Derde Divisie en daarna het spelen van een significante rol in de Tweede Divisie, benadrukt de contractverlenging het vertrouwen van de club in Karsten's vermogen om spelers te inspireren en te motiveren richting deze ambitieuze doelen. Zijn aanpak heeft geleid tot een groeiende eenheid binnen het team, essentieel voor de voetbaltechnische ontwikkeling van de ploeg.

De technische commissie en het bestuur van IJsselmeervogels benadrukken het belang van consistentie en stabiliteit voor de toekomstige groei van het team. Het behouden van een ervaren trainer als Karsten is een strategische stap in het realiseren van de langetermijndoelstellingen van de club. Karsten waardeert op zijn beurt de steun van het bestuur en de hele club en is vastberaden om ons eerste elftal terug naar de top van het amateurvoetbal te leiden. Zijn toewijding, zowel zichtbaar als achter de schermen, is een drijvende kracht in de voortdurende ontwikkeling van IJsselmeervogels.

GJK1

We kijken uit naar de voortzetting van deze vruchtbare samenwerking met Gert Jan Karsten en blijven samen werken aan het behalen van sportieve successen en de ontwikkeling van de A-selectie in de komende seizoenen.

Het bestuur en de technische commissie

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

22
mrt
Dartstoernooi

Dartstoernooi
Kantine

6
apr
Eemdijk uit

Eemdijk uit
Kantine

12
apr
Gooische Vrouwen Bingo: Royalty Edition

Gooische Vrouwen Bingo: Royalty Edition
Kantine

27
apr
Koningsdag Feestmarkt 2024

Koningsdag Feestmarkt 2024
De Westmaat

Alle evenementen