Nieuws

Volgen op

Contractverlenging Mike van de Laar en Khalid Tadmine

Mike van de Laar en Khalid Tadmine spelen ook de komende twee seizoen op De Westmaat. De middenvelder en de aanvaller kwamen recentelijk een verlenging overeen en tekenden een vernieuwd contract tot de zomer van 2024.

Veertien seizoenen voor Van de Laar

Voor de 29-jarige Mike van de Laar betekent deze contractverlenging dat hij richting zijn veertiende seizoen in de A-selectie werkt. Al in 2006 kwam de Amersfoortse middenvelder over van de jeugdopleiding van AFC Ajax, om aan te sluiten bij onze C1 (tegenwoordig JO15-1).

In het najaar van 2010 kwam de toen 17-jarige trapvaste middenvelder, die in zijn begintijd ook nog wel eens als rechterverdediger werd gebruikt, tot zijn officiële debuut én intrede in de A-selectie. Inmiddels staat voor Van de Laar, immer gesteund door zijn ouders Henk en Lia, de teller op ruim 250 officiële wedstrijden in 'Vogels 1'. Een aantal dat zonder zijn zware knieblessure in 2016 en de recentere seizoensafbrekingen nog veel hoger uit had gevallen. Door deze verlenging is het echter niet ondenkbaar dat sterkhouder en cultuurbewaker Mike van de Laar, die zijn periode tot nu toe negen hoofdprijzen pakte, nog toe zal treden tot de 'Club van Driehonderd'.

mike2024

Tadmine tot 2024

Ook met Khalid Tadmine kwam de technische commissie tot een tweejarige contractverlenging. De centrumspits kwam in 2021 over van Koninklijke HFC en maakt tot op heden indruk. De 26-jarige balvaardige aanvaller staat inmiddels op vijf treffers, waarvan voornamelijk openingstreffers. De technische commissie wil de specifieke kwaliteiten van Tadmine de komende seizoenen graag behouden en is daarom blij met de verlenging met twee jaar met deze 'goalgetter'.

Voor zijn tijd bij ons en bij Koninklijke HFC kwam de voormalig Nederlands jeugdinternational uit voor Almere City FC, SV Almere en SC Buitenboys.

khalid2024

Namens de vereniging feliciteren we Mike en Khalid van harte met deze contractverlenging.

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

13
aug
IJsselmeervogels 90 jaar Release Event

IJsselmeervogels 90 jaar Release Event
De Westmaat

31
aug
IJsselmeervogels 90 Jaar

IJsselmeervogels 90 Jaar "Dag van de Ouderen"
NAS-Plein

Alle evenementen