Nieuws

Volgen op

Dynamische middenvelder Beekman voor twee jaar vastgelegd

Thomas Beekman is de komende twee seizoenen speler van IJsselmeervogels. De behendige aanvallende middenvelder (23) komt over van TOP Oss, waar hij deel uitmaakte van het eerste elftal.

Beekman begon zijn loopbaan in zijn geboorte- en woonplaats Arnhem bij SML (Sport Maakt Lenig). De Arnhemse voetbalvereniging kent een samenwerking met Vitesse en op tienjarige leeftijd werd de middenvelder gescout door de geel-zwarte profclub.

Beekman schopte het tot Jong Vitesse, alvorens hij in 2020 overstapte naar N.E.C. Nijmegen. Hij had in 2016 al zijn debuut gemaakt in de Tweede divisie en zijn debuut in het profvoetbal volgde in het shirt van de Nijmegenaren. In het laatste halfjaar van zijn tweejarig contract speelde Beekman op huurbasis nog bij Helmond Sport en in het afgelopen seizoen kwam de Arnhemmer uit voor TOP Oss.

Met ruim 50 duels in de Keuken Kampioen divisie en twaalf duels in Jack's League voldoet de aanvallende middenvelder, die ook op de rechterflank en in de spits uit de voeten kan, aan het profiel dat de technische commissie opstelde. Jaap Jan de Graaf: "We waren op zoek naar een talentvolle, dynamische middenvelder met al wat ervaringsjaren op de teller en met de gretigheid om zich zowel sportief als maatschappelijk te ontwikkelen. Thomas is een speler die veel diepgang in zijn spel heeft en een neusje voor de goal. We hebben veel vertrouwen in hem en zijn daarom een contract voor twee jaar overeengekomen."

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen