Nieuws

Volgen op

Eef van Riel en Ilias Boudouni vertrekken

Na dit seizoen scheiden de wegen van Eef van Riel en Ilias Boudouni van die van IJsselmeervogels.

Voor de 30-jarige in Lent woonachtige Eef van Riel betekent dit dat er na vier seizoenen een einde komt aan zijn verblijf op de De Westmaat. De middenvelder kwam in de zomer van van 2018 over van De Treffers, waar hij vier seizoenen speelde met een onderbreking van twee seizoenen bij Achilles '29.

Eef van Riel verlaat IJsselmeervogels na 4 jaar

De 22-jarige Ilias Boudouni kwam aan het begin van dit seizoen over van OFC Oostzaan. Mede door blessureleed kwam de Frans-Nederlandse vleugelaanvaller tot nu toe slechts tweemaal in actie voor Vogels 1.

Ilias Boudouni verlaat De Vogels na 1 seizoen

Erwin van der Lugt van de technische commissie over de twee vertrekkende spelers: "Na inmiddels 3,5 mooie jaren bij onze club heeft Eef in een gesprek met ons aangegeven graag op zoek te willen gaan naar een club dichter bij huis, meer in de omgeving Nijmegen. Ilias gaat op zoek naar een ploeg waar hij meer perspectief heeft op speeltijd."

We wensen beide spelers succes bij de zoektocht naar een nieuwe club. We bedanken Eef en Ilias voor de inzet tot nu toe en hopen dit seizoen nog op een passende afsluiting, waarin de bal hopelijk snel weer in wedstrijdverband rolt.

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

6
juni
Start jubileum VVIJV 90 jaar

Start jubileum VVIJV 90 jaar
Sportpark de Westmaat

11
juni
Jumbo Jubileum Jeugdtoernooi

Jumbo Jubileum Jeugdtoernooi
Hoofdveld en bijvelden

18
juni
Instuif KRV op 18 juni 2022

Instuif KRV op 18 juni 2022
Hoofdveld IJsselmeervogels

25
juni
Instuif KRV op 25 juni 2022

Instuif KRV op 25 juni 2022
Hoofdveld IJsselmeervogels

Alle evenementen