Nieuws

Volgen op

Gerry Vlak naar IJsselmeervogels

IJsselmeervogels is tot overeenstemming gekomen met Gerry Vlak voor een overstap naar De Westmaat. De 23-jarige middenvelder komt komende zomer over van FC Volendam en tekent een contract voor de duur van één seizoen.

Vlak doorliep de jeugdopleiding van FC Volendam en brak in 2015 door bij de Wijdbroeken. Sindsdien speelde de middenvelder ruim vijfenzeventig duels in de Keuken Kampioen divisie en ook nog eens ruim zestig in de Derde divisie. Dit jaar rondde de 1,89 meter lange Vlak naast zijn actieve voetbalcarrière zijn masterstudie Actuarial Science & Mathematical Finance af, aan de Universiteit van Amsterdam.

GerryVlak Andre

De in Volendam geboren Vlak, wiens broer Jari Vlak ook in het A-elftal speelt, speelt bij Volendam voornamelijk op het middenveld. Hoewel de rechtsbenige middenvelder op alle posities en in het verleden zelfs ook in de voorhoede speelde, speelt hij dit seizoen voornamelijk centraal op het middenveld.

André van Diermen over de komst van Vlak: “Gerry is een technisch vaardige middenvelder die we graag aan onze selectie wilden toevoegen. Een slimme speler met inmiddels de nodige ervaring in het betaalde voetbal. Bovendien is hij door zijn Volendamse afkomst bekend met de vissersdorpmentaliteit en brengt hij met zijn lengte bovendien de nodige kopkracht mee.”

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

27
apr
Koningsdag 3.0

Koningsdag 3.0
De Westmaat

27
apr
Kingsday 3.0 Party

Kingsday 3.0 Party
De Westmaat

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen