Nieuws

Volgen op

Heek stopt, nieuwe materiaalverzorger gezocht

Nico Heek heeft bij de technische commissie aangegeven zijn werkzaamheden als materiaalverzorger te willen stopzetten. De 25-jarige Heek is sinds de zomer van 2018 verbonden aan de A-selectie in deze rol, maar trekt zich vanwege persoonlijke omstandigheden terug.

Voor de rol van materiaalverzorger zal de opvolger van Nico Heek nauw gaan samenwerken met Herman Gerrits. Als materiaalverzorger faciliteer je de A-selectie onder meer bij het gebruik van kleding en materialen tijdens trainingen en wedstrijden. Een rol waarin je een goede band opbouwt met de spelers van de A-selectie en op jouw manier een bijdrage levert aan het succes van de ploeg.

Voor deze rol zoeken we een echte Rooie die bereid is de nodige uren in de club te steken, met name op de trainingsavonden (maandag, dinsdag en donderdag). We zoeken een nauwkeurig iemand, die niet te beroerd is de handen uit de mouwen te steken en zich bovendien beseft dat sommige besproken zaken in de kleedkamer moeten blijven.

Voor interesse of meer informatie kan contact opgenomen worden met Peter-Frans Heinen, via [email protected] of 0651226127.

Tenslotte willen we Nico Heek bedanken voor zijn inzet bij de A-selectie en hopen we je nog vaak te zien langs de lijn.

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

18
juli
Herubo-toernooi

Herubo-toernooi
Sportpark de Westmaat

24
juli
Buitenbingo

Buitenbingo
Terras voor het clubhuis

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's