Nieuws

Volgen op

Kevin Sterling versterkt A-selectie

Kevin Sterling versterkt per direct de A-selectie. De 30-jarige vleugelaanvaller komt over van competitiegenoot TEC en tekent een contract tot medio 2023. Dat contract tekende hij donderdagavond, waarna hij direct met de selectie meetrainde.

Sterling, die op de linker- en rechtervleugel kan spelen, is geen onbekende naam in het hoogste amateurvoetbal. In 2014 sloot de buitenspeler vanuit IJVV Stormvogels als topscorer van de IJmuidense formatie aan bij toenmalig Topklasser v.v. Katwijk. Via Koninklijke HFC (twee seizoenen) en SV Spakenburg (twee seizoenen) tekende Sterling in 2020 bij de Tielse tweededivisionist. In totaal kwam de buitenspeler tot ruim 145 optredens in Jack's League, waarbij hij ruim zestig keer via een goal of assist direct bij een doelpunt betrokken was.

De technische commissie over zijn komst: "Kevin is een geroutineerde voetballer in het hoogste amateurvoetbal en weet wat er op dit niveau gevraagd wordt. Met zijn diepgang en individuele actie kan hij zichzelf én anderen in stelling brengen om doelpunten te maken. Kortom: een welkome en waardevolle aanvulling voor onze selectie."

Sterling

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

27
apr
Koningsdag 3.0

Koningsdag 3.0
De Westmaat

27
apr
Kingsday 3.0 Party

Kingsday 3.0 Party
De Westmaat

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen