Nieuws

Volgen op

KNVB beker: tegen Sliedrecht op 1 december

UPDATE: Door de coronamaatregelen is de TOTO KNVB Bekerwedstrijd bij v.v. Sliedrecht uitgesteld. Inmiddels heeft de KNVB de wedstrijd vastgesteld op dinsdag 1 december om 19:45 uur.

De KNVB heeft het programma voor de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker vastgesteld. IJsselmeervogels gaat dinsdag 27 oktober op bezoek bij v.v. Sliedrecht. De eersteklasser schakelde in de voorrondes derdedivisionist VVSB en tweededivisionist Noordwijk uit. Het duel vangt aan om 19.45 uur en valt daarmee tussen de thuiswedstrijd tegen SV Spakenburg (24 oktober) en de uitwedstrijd tegen v.v. Noordwijk (31 oktober). 

De trainer van v.v. Sliedrecht is een oude bekende: Dennis van der Steen. Van der Steen speelde van 2003 tot 2008 bij IJsselmeervogels en behaalde in die periode vele successen. Nadat hij zijn actieve carrière afsloot bij Geinoord in 2009, werd hij trainer van Everstein (2009-2014), Valleivogels (2014-2018) en sinds de zomer van 2018 van Sliedrecht, dat uitkomt in de eerste klasse C.

Het Sliedrecht van trainer Dennis van der Steen won in de eerste kwalificatieronde op eigen veld al verrassend van VVSB. Na 1-1 was het vanaf de penaltystip te sterk. Ook in de tweede kwalificatieronde baarde de ploeg opzien door na verlenging met 2-3 in en van Noordwijk te winnen. Marciano Simonis, voormalig jeugdspeler van Sparta Rotterdam, was het goudhaantje.

Dit seizoen kwamen eersteklasser Sliedrecht en een mixteam van IJsselmeervogels 1 en Onder 23 al tegen elkaar in actie. Het eindigde in de voorbereiding toen in een 2-1 overwinning voor het Rooie mixteam, door goals van Sil Schoon en Miguel Ramblas. Sindsdien is de ploeg echter op stoom en verloor het, behoudens de openingsronde, geen wedstrijd meer. 

Terug

Deel via