Nieuws

Volgen op

Laatste seizoen Van den Meiracker

Danny van den Meiracker is bezig aan zijn laatste seizoen in het shirt van IJsselmeervogels. De 32-jarige goaltjesdief vertrekt na vier seizoenen om dichter bij huis te gaan voetballen.

De in Baarn geboren aanvaller startte zijn loopbaan bij de lokale SV waar hij, na een tussenstap bij FC Utrecht, al op 15-jarige leeftijd debuteerde in het eerste elftal. Via SV Spakenburg, NEC Nijmegen, FC Oss, opnieuw SV Spakenburg en FC Lienden groeide Van den Meiracker uit tot een absolute topschutter in het amateurvoetbal. We waren dan ook zeer content dat hij na een succesvolle periode bij FC Lienden overstapte naar onze mooie club. Dat vertrouwen werd niet beschaamd: in 66 officiële duels kwam Danny van den Meiracker tot 40 goals en 19 assists. Daar kan nog meer bij komen als we dit seizoen nog tot officiële wedstrijden komen.

Erwin van der Lugt: “We zijn gezamenlijk tot de keuze gekomen om na dit seizoen uit elkaar te gaan. De corona-periode heeft er voor gezorgd dat Danny wat vaker thuis bij zijn gezin is en dat is hem goed bevallen. Daarbij komt dat hij sinds zijn verhuizing naar Assendelft tegen flink meer reistijd aan loopt, wat zijn behoefte om vaker bij zijn jonge gezin te zijn redelijk doorkruist. Danny gaat daarom op zoek naar een club dichter bij huis, waarbij hij waarschijnlijk in een vriendenteam gaat spelen, tenzij er nog een mooie club voorbij komt.”

We bedanken Danny voor zijn inzet tot nu toe en hopen dit seizoen nog op een passend, gezamenlijke afsluiting.

 

 

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

29
juni
Algemene Ledenvergadering

Algemene Ledenvergadering
Salentein Lounge

2
juli
Instuif KRV op 2 juli 2022

Instuif KRV op 2 juli 2022
Hoofdveld IJsselmeervogels

Alle evenementen