Nieuws

Volgen op

Meijndershagen ook komend seizoen in de Rooie staf

Paulo Meijndershagen maakt ook komend seizoen deel uit van de staf van IJsselmeervogels. De 47-jarige assistent-trainer kwam een verlenging van één jaar met de club overeen, wat hem bindt tot de zomer van 2025.

Meijndershagen, die begin deze eeuw als speler ook al zijn successen beleefde op De Westmaat, is sinds 2022 actief als assistent-trainer van de A-selectie. Ook na de komst van Gert Jan Karsten bleef de assistent-trainer aan en vormt nu met laatstgenoemde een complementair duo. Gegeven het doorlopende contract van keeperstrainer Wouter van Voorthuizen en video-analist Mike van Hunensteijn is daarmee de technische staf voor komend seizoen rond. 

Namens de technische commissie is Jaap Jan de Graaf zeer content met de verlenging: "Paulo vervult op tactisch vlak een belangrijke rol in de technische staf. Daarbij verbindt hij bijvoorbeeld de video-analyses, ook gedurende wedstrijden aan tactische omzettingen in het veld en traint hij de standaardsituaties. Zijn unieke karakter zorgt daarbij voor een hele goede dynamiek in onze diverse staf en het feit dat hij onze club, met alle krachten die daarin spelen, al jaren kent is ook een plus. Al met al meer dan genoeg redenen om te verlengen met Paulo."

We feliciteren Paulo met zijn contractverlenging en nog een seizoen op De Westmaat. Van de medische en ondersteunende staf verwachten we als club op korte termijn meer duidelijkheid te kunnen verschaffen.

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

22
mrt
Dartstoernooi

Dartstoernooi
Kantine

6
apr
Eemdijk uit

Eemdijk uit
Kantine

12
apr
Gooische Vrouwen Bingo: Royalty Edition

Gooische Vrouwen Bingo: Royalty Edition
Kantine

27
apr
Koningsdag Feestmarkt 2024

Koningsdag Feestmarkt 2024
De Westmaat

Alle evenementen