Nieuws

Volgen op

Mike Grim naar RKC

Na Dylan Chiazor maakt ook Mike Grim nog voor de competitiestart de overstap naar het profvoetbal. De 22-jarige doelman kwam deze zomer over van Almere City en maakt per direct de overstap naar RKC Waalwijk.

Mike Grim, die een contract voor twee jaar tekent bij de Waalwijkse club, komt daarmee in de selectie van vader Fred, die op dit moment hoofdtrainer is bij RKC Waalwijk. Voor IJsselmeervogels betekent dit kort voor de competitiestart, die op 28 augustus aanvangt, dat de technische commissie nog aan het werk kan. "We hadden met Mike bij zijn komst afgesproken dat hij onder bepaalde voorwaarden mocht vertrekken. Een stap naar een profbestaan bij een eredivisionist, met een tweejarig contract op zak, is iets wat we hem natuurlijk gunnen. Het is een compliment naar onze scouting, maar betekent wel dat we laat in het transferwindow op zoek gaan naar een vervanger", reageert André van Diermen op het nieuws.

RKC, dat in 1982 IJsselmeervogels nog versloeg in het landelijk amateurkampioenschap, promoveerde deze zomer naar de Eredivisie. In de selectie zijn Etienne Vaessen en Kees Heemskerk zijn concurrenten. We wensen Mike Grim veel succes met deze concurentiestrijd, danken hem voor zijn korte periode op de Westmaat en wensen hem veel sportief succes bij RKC Waalwijk.

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

27
apr
Koningsdag 3.0

Koningsdag 3.0
De Westmaat

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen