Nieuws

Volgen op

Mitch Willems bezig aan laatste seizoen

Mitch Willems gaat IJsselmeervogels na dit seizoen verlaten. De centrumverdediger gaat op zoek naar een nieuwe uitdaging. Deze zomer sluit hij daarmee een periode af van drie seizoenen op De Westmaat.

De 23-jarige kopsterke verdediger, spelend met rugnummer 3, begon zijn loopbaan bij KFC Koog aan de Zaan. In 2016 maakte via een seizoen AFC Onder 19 de overstap naar Almere City FC Onder 19. In de seizoenen daarna kreeg hij speeltijd in zowel de Tweede als de Derde divisie en kwam tot 25 duels in het beloftenteam van de Almeerse formatie. In de zomer van 2020 maakte hij de overstap naar IJsselmeervogels en speelde hij sindsdien 43 wedstrijden, waarvan 39 als basisspeler.

De technische commissie verklaart: "Mitch is in de afgelopen seizoenen belangrijk geweest voor IJsselmeervogels, als stabiele verdediger met opbouwende kwaliteiten en een uitstekende wedstrijdinstelling. Een stabiele factor in het hart van onze verdediging. Daar zijn we hem dankbaar voor en we rekenen met hem op een succesvol seizoensslot. We hebben er alle vertrouwen in dat hij komend seizoen een mooie club gaat vinden."

 03 Mitch Willems

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

5
apr
Jubileumborrel Club van 100

Jubileumborrel Club van 100
Gastenontvangst

6
apr
Eemdijk uit

Eemdijk uit
Feesttent bij Kantine

12
apr
Gooische Vrouwen Bingo: Royalty Edition

Gooische Vrouwen Bingo: Royalty Edition
Kantine

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

Alle evenementen