Nieuws

Volgen op

Mitch Willems verlengt contract

Mitch Willems speelt ook komend seizoen op sportpark De Westmaat. De centrumverdediger kwam vorig seizoen over van Jong Almere City FC, nadat hij eerder uitkwam voor KFC Koog aan de Zaan en AFC Amsterdam. Willems kwam een contract overeen dat hem bindt tot de zomer van 2022. 

Willems begon zijn loopbaan bij KFC Koog aan de Zaan. In 2016 maakte via een seizoen AFC Onder 19 de overstap naar Almere City FC Onder 19. In de seizoenen daarna kreeg Willems speeltijd in zowel de Tweede als de Derde divisie en kwam tot 25 duels in het beloftenteam van de Almeerse formatie. Bij IJsselmeervogels klopte de verdediger in de voorbereiding aan de deur en maakte - mede ook door de blessure van Van Leijenhorst - in alle vijf de Tweededivisieduels van dit seizoen speeltijd, waarvan de laatste vier als basisspeler.

Erwin van der Lugt is zeer tevreden met de ontwikkeling van Willems: “Mitch heeft in de voorbereiding al indruk gemaakt op de technische commissie. Met zijn dynamiek, duelkracht en vermogen om vooruit te verdedigen past hij goed in de speelwijze die IJsselmeervogels voor ogen heeft. Daarnaast is Mitch een speler die investeert in zijn eigen ontwikkeling. De TC is er dan ook van overtuigd dat Mitch kan uitgroeien tot een steunpilaar in de verdediging van IJsselmeervogels en hoopt nog vele jaren plezier aan hem te beleven.”

MitchWillems verlengt

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

27
apr
Voetbalfeest voor de jeugd op Koningsdag

Voetbalfeest voor de jeugd op Koningsdag
Hoofdveld IJsselmeervogels

Alle evenementen