Nieuws

Volgen op

Muis vertrekt naar USV Hercules

Vincent Muis komt vanaf komend seizoen uit voor provinciegenoot USV Hercules. De 19-jarige uit Amersfoort afkomstige middenvelder kwam recent een contract overeen en kiest met de Herculieden voor een grotere kans op speeltijd.

Muis maakte in de zomer van 2017 de overstap van Hoogland Onder 17 naar de leeftijdsgenoten van IJsselmeervogels. Na een jaar Onder 17 en een jaar Onder 19 maakte de Amersfoorter in de zomer van 2019 versneld de overstap naar de A-selectie. De behendige middenvelder kreeg in de afgelopen twee jaar diverse malen speeltijd in oefenduels, maar tot een officieel debuut in het eerste elftal kwam het niet. Dit seizoen speelde Muis voornamelijk in het Onder 23-team.

Erwin van der Lugt over het vertrek: ¨Vincent heeft de pech gehad dat zowel vorig seizoen als deze als een gemankeerd seizoen bestempeld mag worden. We hadden grote verwachting in hem en zagen de wedstrijden in het Onder 23-team als een mooie vervolgstap om zich verder te ontwikkelen. Door corona is het echter vooral bij trainingen gebleven. Vincent had voor komend seizoen behoefte aan meer speeltijd in een A-elftal en hoopt die bij Hercules te vinden. Daar hebben we gezien zijn talent alle vertrouwen in en we wensen Vincent dan ook veel succes."

Terug

Deel via