Nieuws

Volgen op

Ook Eindhoven vertrekt

Robin Eindhoven laat Sportpark de Westmaat voorlopig achter zich. De aanvaller zag door zijn al geringe speeltijd en de komst van Danny van den Meiracker onvoldoende perspectief bij IJsselmeervogels. De 25-jarige Haarlemse spits heeft dit aangedragen bij de technische commissie en zijn tot overeenstemming gekomen over ontbinding van zijn contract. Eindhoven gaat per direct weer voetballen bij Koninklijke HFC.

Eindhoven begon zijn loopbaan bij RCH Heemstede en vervolgens Koninklijke HFC. Daar speelde hij zich al jong in de kijker en maakte de overstap naar ADO Den Haag Onder 19. Na een halfjaar in de Hofstad keerde Eindhoven terug om bij Koninklijke HFC door te breken. Daar speelde de spits drie seizoenen om na een teleurstellend Cypriotisch avontuur te tekenen bij SV Spakenburg. 

Bij de Blauwen speelde de spits zich opnieuw in de kijker en maakte zijn profrentree bij Telstar. Een flinke coronabesmetting zorgde voor een vrij snelle terugkeer na acht maanden bij Spakenburg, waar hij door een fikse enkelblessure het uiteindelijk slechts moest doen met invalbeurten. Zijn pikante overstap naar IJsselmeervogels maakte veel los en kwam hem zelfs op een korte interne schorsing te staan bij zijn latende club.

Bij IJsselmeervogels kwam Robin Eindhoven 17 keer in actie, waarvan tienmaal in de basiself. Met vier goals en een assist, waarvan de twee goals in het uitduel tegen DVS '33 misschien wel de belangrijkste. Na Lucas Leverland, Wessel Boer, André Morgan en Adil Haian is Eindhoven de vijfde vertrekker in deze winterperiode.

We danken Robin Eindhoven voor zijn inzet in de afgelopen periode en wensen hem veel goeds bij zijn oude club, Koninklijke HFC.

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

22
mrt
Dartstoernooi

Dartstoernooi
Kantine

6
apr
Eemdijk uit

Eemdijk uit
Kantine

12
apr
Gooische Vrouwen Bingo: Royalty Edition

Gooische Vrouwen Bingo: Royalty Edition
Kantine

27
apr
Koningsdag Feestmarkt 2024

Koningsdag Feestmarkt 2024
De Westmaat

Alle evenementen