Nieuws

Volgen op

Overmars en Van Soest vertrekken

Frenkie Overmars (21) en Arwin van Soest (22) zijn bezig aan hun laatste seizoen in dienst van IJsselmeervogels. Beide spelers gaan op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Overmars kwam in de zomer van 2019 over van derdeklasser SV Epe en raakte al snel geblesseerd, wat hem het grootste deel van zijn eerste seizoen aan de kant hield. In zijn tweede seizoen hoopte hij sportief wraak te nemen en in de voorbereiding liet hij zich zien. Tot een officieel debuut zou het voor de linksbenige en 1,92 meter lange vleugelspeler niet komen.

Van Soest kwam een seizoen later dan Overmars naar De Westmaat. De aanvallende middenvelder met scorend vermogen liet deze zomer LRC Leerdam na twee seizoenen achter zich, in de hoop om zijn stormachtige ontwikkeling door te zetten. In het seizoen 2017/18 speelde Van Soest namelijk nog voor derdeklasser HSSC’61 uit Hei- en Boeicop.

Wij wensen zowel Frenkie Overmars als Arwin van Soest voor komend seizoen een mooie club toe en hopen dat beiden dit seizoen nog een belangrijke bijdrage mogen leveren aan het eerste elftal dan wel het Onder 23-team.


Arwin van Soest in actie

FrenkieOvermars
Passeeractie van Frenkie Overmars

Fotografie: IJsselmeervogels Media / Stephan Nagel

Terug

Deel via