Nieuws

Volgen op

Overmars naar IJsselmeervogels

IJsselmeervogels heeft zich voor komend seizoen verzekerd van de diensten van Frenkie Overmars. De 19-jarige flankspeler komt over van sv Epe dat uitkomt in de Derde klasse B. Overmars tekent een contract tot de zomer van 2020.

De 1,92 meter lange Overmars valt bij sv Epe vooral op door zijn snelheid en fysieke kracht. Overmars, die nog een klein jaar in de jeugdopleiding van FC Twente speelde, had daarmee een aandeel in de vierde plek op de ranglijst. De linkspoot debuteerde al op zestienjarige leeftijd in het eerste van sv Epe en is op dit moment met zijn team in strijd verwikkeld voor promotie naar de tweede klasse.

Frenkie Overmars is net als vader Marc een linksbuiten, maar bespeelde dit seizoen alle posities op de linkerflank en kan ook nog als rechtsbuiten uit de voeten. In de afgelopen periode trainde hij mee met de A-selectie van trainer Ted Verdonkschot en liet daar voldoende indruk achter om een contract voor komend seizoen te verdienen.

André van Diermen over de transfer: “Voor Frenkie is dit een kans om zich verder te ontwikkelen en met zijn komst krijgen we aan de linkerkant wat meer mogelijkheden. Net als bij Quincy Veenhof geldt hij als een talentvolle speler die we graag een kans willen geven om zich verder te ontwikkelen. Op zijn beurt wil hij heel graag slagen bij IJsselmeervogels, al zal de overstap van de derde klasse naar de tweede divisie wel een flinke omschakeling betekenen.”

We wensen Frenkie veel sportief succes en plezier toe op de Westmaat en wensen hem veel succes in de nacompetitie met sv Epe.

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

5
apr
Jubileumborrel Club van 100

Jubileumborrel Club van 100
Gastenontvangst

6
apr
Eemdijk uit

Eemdijk uit
Feesttent bij Kantine

12
apr
Gooische Vrouwen Bingo: Royalty Edition

Gooische Vrouwen Bingo: Royalty Edition
Kantine

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

Alle evenementen