Nieuws

Volgen op

Pim ten Have na dit seizoen naar G.V.V.V.

IJsselmeervogels neemt na dit seizoen afscheid van Pim ten Have. De 26-jarige verdediger kwam deze zomer over van Excelsior '31 en verruilt de Rooie zijde van De Westmaat na dit seizoen voor de blauwe zijde van Panhuis.

De in Lettele (Deventer) opgegroeide verdediger doorliep de jeugdopleiding van PEC Zwolle, waar hij tot het beloftenteam doorbrak. In 2018 maakte hij de overstap naar Excelsior '31, waarmee hij direct kampioen werd in de hoofdklasse. Vanwege een Groningse studie speelde Pim ten Have vervolgens een seizoen bij Harkemase Boys om in 2020 weer terug te keren bij de Rijssenaren en de reistijd voor lief te nemen. Met het afronden van zijn tweejarige masterstudie aan de Rijksuniversiteit Groningen koos hij er voor om te verhuizen van Groningen naar Utrecht en een club in de buurt te zoeken. Die club werd IJsselmeervogels.

De multi-inzetbare verdediger kende een vervelende start bij IJsselmeervogels. Door een flinke hersenschudding, opgelopen in de voorbereiding tegen Eemdijk, moest hij het begin van dit seizoen missen. Uiteindelijk kwam hij daardoor dit seizoen in tien officiële duels in actie bij IJsselmeervogels, waarvan negen keer als basisspeler. Voor komend seizoen willen we Pim veel succes wensen bij G.V.V.V. dat momenteel koploper in de derde divisie zaterdag is. Daarnaast kijken we met hem uit naar een succesvolle seizoensrestant en danken we Pim voor zijn tot op heden getoonde inzet.

12 Pim ten Have

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

5
apr
Jubileumborrel Club van 100

Jubileumborrel Club van 100
Gastenontvangst

6
apr
Eemdijk uit

Eemdijk uit
Feesttent bij Kantine

12
apr
Gooische Vrouwen Bingo: Royalty Edition

Gooische Vrouwen Bingo: Royalty Edition
Kantine

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

Alle evenementen