Nieuws

Volgen op

Prinsen vertrekt naar Hoogland

Julian Prinsen is bezig aan zijn laatste maanden in het keeperstenue van IJsselmeervogels. De 22-jarige doelman beschikt over een aflopend contract en heeft aangegeven na dit seizoen te vertrekken naar Hoogland.

De uit Amersfoort-Nieuwland afkomstige doelman begon zijn voetballoopbaan bij ASC Nieuwland en doorliep vanaf Onder 15-1 alle selectie-teams van IJsselmeervogels. In 2020 stapte de Amersfoorter over naar de A-selectie. Sindsdien verdedigde Prinsen, verdeeld over de tweede en derde divisie, in totaal 22 keer het doel van ons eerste elftal. Met de overstap naar vierdedivisionist Hoogland kiest de doelverdediger voor een club dichter bij huis met ook meer perspectief op speeltijd.

De technische commissie, bij monde van Jaap Jan de Graaf, in een reactie: "In dit stadium van zijn loopbaan is het voor Julian van belang om wekelijks op een uitdagend niveau te kunnen keepen. Dat perspectief konden wij hem niet bieden, waarna we in goed overleg hebben besloten na dit seizoen de wegen te laten scheiden. We zullen echter contact blijven houden en blijven zijn ontwikkeling volgen."

2324 julianprinsen

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

27
apr
Koningsdag 3.0

Koningsdag 3.0
De Westmaat

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen