Nieuws

Volgen op

Proefstage voor Morad El Haddouti

Morad el Haddouti gaat deze week op proef bij Dalkurd FF, een professionele voetbalclub uit Zweden. De speler zal zijn vaardigheden laten zien in de hoop een contract te verdienen bij de club.

Dalkurd FF komt dit kalenderjaar uit in de derde divisie in het Zweedse voetbal waarvan de competitie loopt van maart tot en met november. In 2022 is de club gedegradeerd uit de Superettan en heeft de ambitie uitgesproken snel weer terug te keren op het tweede Zweedse niveau. In 2018 speelde de jonge club nog een jaar op het allerhoogste niveau. Morad el Haddouti is gemotiveerd om deel uit te maken van deze club en wil zich bewijzen tijdens de proefperiode bij de profclub.

Bij IJsselmeervogels heeft El Haddouti nog een contract tot deze zomer. De technische commissie hierover: "We gunnen Morad deze proefperiode om daarmee een contract te verdienen in Zweden. Morad heeft er geen geheim van gemaakt om buiten de landsgrenzen te willen voetballen. We hebben daarom voorwaarden opgesteld op basis waarvan hij een eventuele overstap mag maken. Dat zou eigenlijk vorige week al plaatsvinden, maar vanwege ziekte is dat een week opgeschoven."

34 El Haddouti

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

3
nov
Veilingavond

Veilingavond
Sporthal De Toekomst

Alle evenementen