Nieuws

Volgen op

Ramdas op zoek naar meer speeltijd

Miguel Ramdas gaat IJsselmeervogels na dit seizoen verlaten. De 23-jarige middenvelder, die bij de Rooien ook geregeld als verdediger speelde, gaat op zoek naar een ploeg waar hij uitzicht heeft op meer speelminuten.

De middenvelder annex vleugelverdediger startte in 2020 in ons opleidingsteam na een periode bij Almere City FC en stootte een seizoen later door naar de A-selectie. Deze instroom was niet zonder succes, want er volgden dertien officiële wedstrijden waarvan vijf als basisspeler. Dit seizoen kwam de in Almere woonachtige Ramdas ook alweer acht keer in actie in het eerste elftal, waarvan zes keer als basiskracht. Deze winter was Ramdas nog op proef bij AD Merida, uitkomend in de Spaanse Primera Federación (3e niveau), om een contract te verdienen. Die stage leidde echter niet tot een tussentijdse overstap, waardoor hij tot het eind van het seizoen beschikbaar blijft voor het duo Weggemans/Hilbers.

IJsselmeervogels wenst Miguel succes in zijn zoektocht naar een nieuwe club, wij danken hem voor zijn inzet de afgelopen seizoenen en wensen hem voor dit resterende seizoen nog veel succes.

22 Miguel Ramdas

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

3
nov
Veilingavond

Veilingavond
Sporthal De Toekomst

Alle evenementen