Nieuws

Volgen op

Rob Baas zal Technische Commissie gaan verlaten

Huidig TC-lid Rob Baas heeft aangegeven de Technische Commissie te zullen verlaten. Reden hiervoor is dat Rob zijn TC werkzaamheden niet meer kan combineren met zijn huidige baan. Rob heeft in december een nieuwe baan geaccepteerd, waarbij hij destijds bij TC en Bestuur al de verwachting heeft uitgesproken dat dit ten koste zal gaan van de te besteden tijd voor TC activiteiten. Er is toen afgesproken een periode te nemen om te beoordelen in welke mate een combinatie eventueel wel nog mogelijk zou zijn. De conclusie hiervan is dat de huidige TC werkzaamheden gewoonweg te intensief en vooral minder goed planbaar zijn om dit blijvend te kunnen combineren met de nieuwe baan.

“Eind vorig jaar heb ik een functie geaccepteerd bij een startend bedrijf, waarbij veel wordt gevraagd qua tijdsbesteding en waarvoor ik mijn commitment en ambitie heb uitgesproken om hier het maximale uit te halen. Dit knelt gewoonweg met de focus en te besteden tijd die een rol in de TC met zich meebrengt en nodig heeft. Een TC-rol bij een club in de Tweede Divisie wordt steeds omvangrijker en professioneler, waarbij beschikbare tijd een belangrijke factor is. Ik heb altijd gezegd dat als ik iets doe, ik dit voor de volle 100% wil kunnen doen. Ik merk echter dat dit nu niet het geval is, waardoor ik vond dat ik moest aangeven dat de combi niet houdbaar is voor een langere periode, ook voor het borgen van de continuïteit”.

De exacte timing van het volledig verlaten van de TC zal afhangen van de snelheid waarmee er vervanging beschikbaar is en in welke mate deze persoon/personen voldoende bekend zijn geraakt met de TC werkzaamheden. Rob heeft aangeboden hierin actief mee te willen denken. De verwachting is dat binnen enkele maanden er een volledige overdracht gedaan zal zijn, wat met het oog op het voorsorteren op alweer het volgende seizoen ook gewoon nodig is.

tribune

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

13
aug
IJsselmeervogels 90 jaar Release Event

IJsselmeervogels 90 jaar Release Event
De Westmaat

31
aug
IJsselmeervogels 90 Jaar

IJsselmeervogels 90 Jaar "Dag van de Ouderen"
NAS-Plein

Alle evenementen