Nieuws

Volgen op

Sergio Kozjak verlengt tot 2021

Sergio Kozjak is - overigens al tijdens het trainingskamp in Valencia - een contractverlenging voor de duur van één seizoen overeengekomen met IJsselmeervogels. De 20-jarige aanvaller ligt daarmee vast tot de zomer van 2021.

Kozjak maakte onder trainer Willem Leushuis in april 2018 zijn officiële debuut tegen HHC Hardenberg, nadat hij eerder dat jaar al zijn officieuze debuut maakte tegen Jong PSV. Het seizoen erop trad Kozjak volledig toe tot de A-selectie. 

De Amersfoortse aanvaller met Joegoslavische roots - Sergio's vader Goran werd geboren in het inmiddels Bosnische Mostar - speelde tot nu toe negen keer in de Tweede divisie. Daarvan kwam de twintiger, die zijn carrière startte bij ASC Nieuwland, er dit seizoen vier keer van in actie. 

De technische commissie, bij monde van André van Diermen, over de contractverlenging: "Sergio heeft sinds zijn officieuze debuut twee jaar geleden, ook toen op het trainingskamp in Valencia, een positieve ontwikkeling doorgemaakt. Hij is door het wekelijks trainen op topniveau stabieler en constanter geworden en dat laat hij dikwijls zien in trainingen en wedstrijden van het tweede. We zien hem zich goed ontwikkelen in de schaduw van de topschutters in de selectie en wilden dan ook graag het contract openbreken."

gvvijs Kozjak

Foto: ProShots

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

18
juli
Herubo-toernooi

Herubo-toernooi
Sportpark de Westmaat

24
juli
Buitenbingo

Buitenbingo
Terras voor het clubhuis

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's