Nieuws

Volgen op

Stef Brummel verlengt tot 2021

Stef Brummel heeft zijn contract bij IJsselmeervogels met een seizoen verlengd, tot de zomer van 2021. De 21-jarige doelman kwam afgelopen zomer over van Vitesse en kwam sindsdien voornamelijk in actie in het bekeravontuur.

Brummel, in Apeldoorn woonachtig, speelde lange tijd in de jeugdopleiding van Vitesse/AGOVV en stond te boek als als groot keeperstalent. In de twee afgelopen seizoenen kwam de 1,79 meter lange doelman al in actie in de Tweede divisie en Derde divisie zondag. Dit seizoen is de doelman stand-in achter Jaimy Schaap en keepte hij de drie bekerwedstrijden tegen FC Den Bosch, SteDoCo en Go Ahead Eagles.

André van Diermen over de contractverlenging: “Stef heeft in de bekerwedstrijden aan het grote publiek laten zien een meer dan capabele doelman te zijn. Datzelfde deed hij al in oefenwedstrijden én doet hij ook wekelijks tijdens de trainingen. Naast zijn kwaliteiten is Stef ook buiten de lijnen een prettig en zelfbewust persoon. Stef zelf ziet bij IJsselmeervogels nog voldoende ruimte om zich verder te ontwikkelen. Dat alles maakt dat beide partijen graag wilden verlengen.“

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

5
apr
Jubileumborrel Club van 100

Jubileumborrel Club van 100
Gastenontvangst

6
apr
Eemdijk uit

Eemdijk uit
Feesttent bij Kantine

12
apr
Gooische Vrouwen Bingo: Royalty Edition

Gooische Vrouwen Bingo: Royalty Edition
Kantine

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

Alle evenementen