Nieuws

Volgen op

Steff van Rooijen naar IJsselmeervogels

IJsselmeervogels heeft zich voor komend seizoen verzekerd van de diensten van Steff van Rooijen. De 20-jarige middenvelder komt over van USV Hercules en tekent een contract tot de zomer van 2021.

De talentvolle Van Rooijen maakte als speler van het Montfoortse M.S.V. '19 indruk en maakte zodoende als jeugdspeler van Onder 19-1 de overstap naar Hercules. 

Bij de Herculieden maakte Van Rooijen reeds op 18-jarige leeftijd zijn debuut in het eerste elftal, waarna hij vorig seizoen zijn definitieve doorbraak beleefde. Ook dit seizoen is hij een vaste waarde in het team van Jochem Twisker, dat uitkomt in de Derde divisie zondag.

André van Diermen over de komst: “Steff is een rechtsbenige middenvelder die enerzijds veel loopvermogen en anderzijds ook over voetballend vermogen beschikt. Wanneer je als twintiger al een vaste waarde bent in de Derde divisie, dan heb je wel wat in je mars. We hebben de verwachting dat hij zijn ontwikkeling bij ons door kan zetten, dus zijn blij en trots dat we Steff voor volgend seizoen aan ons hebben kunnen binden.”

SteffVanRooijen
Van Rooijen (foto, links) in actie met USV Hercules tegen UNA

Foto: Orangepictures

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

25
okt
Zwemfestijn op vrijdag 25 oktober

Zwemfestijn op vrijdag 25 oktober
Zwembad De Duker

15
nov
Tongavond 2019

Tongavond 2019
Clubhuis IJsselmeervogels

21
dec
Jumbo Kersttoernooi

Jumbo Kersttoernooi
Sporthal 'De Toekomst'

15
nov
Tongavond 2019

Tongavond 2019
Clubhuis IJsselmeervogels

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's