Nieuws

Volgen op

Steven Sanchez Angulo blijft

Steven Sanchez Angulo speelt ook het komende seizoen voor IJsselmeervogels. De 29-jarige aanvallende middenvelder kan door veranderde werkomstandigheden toch voor de Rooien blijven uitkomen. Hij verlengde tot de zomer van 2023.

 De Colombiaan verlengde aanvankelijk begin januari zijn contract bij IJsselmeervogels, liet die vervolgens in goed overleg ontbinden vanwege drukke werkzaamheden binnen zijn eigen uitzendbureau FlexBoss. De middenvelder leek zodoende over te stappen naar Scheveningen, zo werd eind maart van dit jaar bekend. Zo kon hij ook meer tijd met zijn gezin door brengen in plaats van enkel werk en voetbal.

Op de algemene ledenvergadering werd echter al aangekondigd dat de partijen in gesprek waren om de Ridderkerker te behouden. Erwin van der Lugt: "Steven heeft inmiddels een compagnon gevonden waardoor zijn drukke werksituatie veranderd is. Daarbij komt dat hij het erg naar zijn zin heeft bij ons, dus graag wilde verlengen, zoals we ook in de winter al overeen waren gekomen. Zijn kwaliteiten behoeven geen uitleg."

Steven Sánchez Angulo is bezig aan zijn eerste seizoen op De Westmaat en kroonde zich in zijn eerste seizoen direct tot topscorer van de A-selectie in Jack's League. We feliciteren Steven met zijn langere verblijf en wensen hem veel sportief succes toe!

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

13
aug
IJsselmeervogels 90 jaar Release Event

IJsselmeervogels 90 jaar Release Event
De Westmaat

31
aug
IJsselmeervogels 90 Jaar

IJsselmeervogels 90 Jaar "Dag van de Ouderen"
NAS-Plein

Alle evenementen