Nieuws

Volgen op

Testa la Muta vertrekt na dit seizoen

Rick Testa la Muta vertrekt na dit seizoen bij IJsselmeervogels. De assistent-trainer sloot begin dit seizoen aan bij de A-selectie, toen Pascal Bosschaart naar SC Cambuur vertrok.

Testa la Muta is bij IJsselmeervogels bezig aan zijn tweede termijn. Eerder was hij in 2013-14 al verbonden aan de club als spitsentrainer en dit seizoen stapte de zoon van een Italiaanse vader en een Nederlandse moeder eind augustus in, als opvolger van Pascal Bosschaart.

Tijdens de periode als assistent was Testa la Muta één wedstrijd de eindverantwoordelijke na het vertrek van Ted Verdonkschot. Tegen HHC Hardenberg (1-2) zat nieuwe trainer Gert Kruys al wel op de tribune, maar droeg Utrechter Testa la Muta eenmalig de eindverantwoordelijkheid.

Voorzitter André van Diermen van de technische commissie over het aanstaande vertrek: "We zijn erg tevreden over hoe Rick dit seizoen invulling gegeven aan de functie van assistent. We hadden dan ook niet direct de intentie om de samenwerking na dit seizoen te beëindigen, maar hebben in nauw overleg besloten om tot een verfrissing van de technische staf over te gaan."

TestaLaMuta kb

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

27
apr
Koningsdag 3.0

Koningsdag 3.0
De Westmaat

27
apr
Kingsday 3.0 Party

Kingsday 3.0 Party
De Westmaat

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen