Nieuws

Volgen op

Timo Kozjak verlengt zijn contract

Timo Kozjak maakt ook komend seizoen deel uit van de A-selectie van IJsselmeervogels. De Amersfoortse verdediger met Bosnische roots gaat daarmee zijn tweede seizoen in van zijn tweede termijn.

De 22-jarige boomlange centrumverdediger keerde dit seizoen terug in de hoogste selectie, maar kende een seizoen dat vooral in het teken stond van herstel van een afgescheurde kruisband in zijn knie. In de slotfase van het seizoen maakte hij opnieuw zijn opwachting in het hart van de defensie van Onder 21, waar hij direct weer indruk maakte.

Begonnen in de jeugd bij ASC Nieuwland is Kozjak inmiddels bezig aan zijn elfde seizoen in het rood-witte shirt van IJsselmeervogels. Gestart in Onder 13 komt die reis nu in een derde seizoen in de A-selectie. Een seizoen waarin Timo Kozjak meer fortuin dan in zijn eerste seizoen (2020/21, door coronavirus gebroken) en zijn tweede seizoen (2023/24, blessureherstel) is gegund.

 

De technische commissie over de verlenging: "Timo was voordat hij in 2023 toetrad tot de A-selectie toe aan deze stap. Een knieblessure zorgde dat hij vele maanden uit de roulatie was en de afgelopen maanden keihard heeft gewerkt om te herstellen. Zijn rentree, twee maanden geleden, liet ons zien dat hij mentaal en fysiek een stap heeft gezet, wat maakt dat er vertrouwen is dat hij zijn groei kan doorzetten in het eerste in hopelijk een succesvoller seizoen dan zijn afgelopen seizoen."

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

12
dec
Gooische Vrouwen Bingo Christmas Edition

Gooische Vrouwen Bingo Christmas Edition
Salentein Lounge

7
juni
Zomertoernooi

Zomertoernooi
IJsselmeervogels

14
juni
Zomertoernooi

Zomertoernooi
IJsselmeervogels

21
juni
SALED IJsselmeercup 2025

SALED IJsselmeercup 2025
IJsselmeervogels

Alle evenementen