Nieuws

Volgen op

Topverdediger Aleksandar Bjelica per direct naar IJsselmeervogels

IJsselmeervogels is verheugd de komst van verdediger Aleksandar Bjelica aan te kondigen, die zich vrijdagmiddag met een contractduur van 1,5 jaar aan de Rooie Westmaatbewoners verbond. Deze strategische zet, eerder dan oorspronkelijk gepland, is ingegeven door de uitzonderlijke kwaliteiten van de centrumverdediger en de hoge belangstelling voor hem door andere topamateurclubs. De technische commissie van IJsselmeervogels heeft effectief gehandeld om deze topspeler aan te trekken.

Jaap Jan de Graaf, bestuurslid technische zaken, is verguld met de komst van de spijkerharde verdediger: "Aleksandar, bekend om zijn fysieke kracht, duelkracht en rust aan de bal, past perfect in de visie van IJsselmeervogels om de laatste linie te versterken. Zijn ervaring als linker centrale verdediger met het vermogen om zowel 1:1 als positioneel sterk te spelen, maken hem een waardevolle toevoeging aan het team. Zijn indrukwekkende prestaties, met name in het vinden van de vrije man zonder onnodige risico's, zijn een blijk van zijn tactische intelligentie en technische vaardigheid."

Bjelica1

De keuze van de 29-jarige Serviër voor IJsselmeervogels, een club die hij als groot en prestigieus beschouwt, weerspiegelt zijn wens voor een nieuwe uitdaging buiten de Bollenstreek. Zijn overstap van Quick Boys naar IJsselmeervogels is niet alleen een sportieve vooruitgang, maar ook een persoonlijke keuze. 

Zijn komst naar IJsselmeervogels is het resultaat van de goede relatie die de club heeft opgebouwd met hem en zijn entourage. Bjelica's klik met trainer Gert Jan Karsten en de plannen van IJsselmeervogels, gecombineerd met zijn leiderschapskwaliteiten en 'gif' op het veld, maken hem de ideale speler om de verdediging van de club te versterken. Bjelica gaat vrijwel per direct (vanaf maandag 4 december) meetrainen met de A-selectie en zal in principe vanaf de winterstop speelgerechtigd zijn.

We feliciteren Aleksandar, die nu nog in Warmond woont maar in de planning heeft naar deze regio te verhuizen, met zijn komst naar De Westmaat. Na Max van Hees en Deveron Fonville, die beiden komende zomer aansluiten, is Aleksandar Bjelica de derde versterking die recent bekend gemaakt is.

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

22
mrt
Dartstoernooi

Dartstoernooi
Kantine

6
apr
Eemdijk uit

Eemdijk uit
Kantine

12
apr
Gooische Vrouwen Bingo: Royalty Edition

Gooische Vrouwen Bingo: Royalty Edition
Kantine

27
apr
Koningsdag Feestmarkt 2024

Koningsdag Feestmarkt 2024
De Westmaat

Alle evenementen