Nieuws

Volgen op

Vacature: video-analist

De A-selectie van IJsselmeervogels is op zoek naar invulling van de rol van video-analist. Je vormt daarmee een belangrijk onderdeel van de ontwikkeling van de spelers en de speelwijze van het eerste elftal.

Bij onze video analyse ben je verantwoordelijk voor het maken en verwerken van videobeelden en deze ook te coderen, zodat er waardevolle informatie ontstaat voor de trainersstaf. Je werkt samen met Berry Smit, Ton Cornelissens en Jacob Mulder om de inzichten te bespreken. IJsselmeervogels zorgt er natuurlijk voor dat je de kneepjes van het vak onder de knie krijgt.

Het betreft hier met name de beelden van de competitiewedstrijden die moeten worden gefilmd en gecodeerd, om vervolgens voorafgaand aan de training op maandag te bespreken. Van daaruit ben je vrij om de rol verder te laten groeien, bijvoorbeeld door het vastleggen van oefenwedstrijden, duels van Onder 23 en jeugdteams.

Ben jij een echte Rooie en wil je meedraaien in een professionele omgeving? Neem dan bij interesse of meer informatie contact op met Peter Frans Heinen, via [email protected] of 0651226127.

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

27
apr
Koningsdag 3.0

Koningsdag 3.0
De Westmaat

27
apr
Kingsday 3.0 Party

Kingsday 3.0 Party
De Westmaat

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen