Nieuws

Volgen op

Van Diermen ook komend seizoen teammanager

Lammert van Diermen vervult ook komend seizoen de rol van teammanager bij de A-selectie van IJsselmeervogels. De Spakenburger maakte kenbaar ook komend seizoen actief te zijn in de voor hem zo vertrouwde rol.

De teammanager is al sinds 2004 in deze rol actief en gaat daarmee dus zijn 17e (!) seizoen in. Gestart in het team van toenmalig trainer Philip den Haan volgde hij destijds Ferry Tóth op. Door de jaren heen is de functie meer en meer geprofessionaliseerd.

De teammanager vervult deze rol inmiddels al langer dan dat de nieuwe zittribune op de Westmaat staat. Bovendien stond de teammanager geregeld op de kampioensbotter: maar liefst zeven afdelingstitels (waaronder de titel in de Derde divisie), vier zaterdagtitels, drie algehele titels, twee districtsbekers, een KNVB beker en twee Supercups maakte hij van dichtbij mee. Naast de rol van teammanager is Van Diermen belangrijk als cultuurbewaker in de A-selectie. Als geen ander weet hij wat de supporters verwachten en hoe het voetbal leeft op De Westmaat.

We zijn dan ook blij dat Lammert van Diermen ook komend seizoen deze functie bekleed en feliciteren hem met nog een seizoen betrokkenheid bij de A-selectie. Ook zijn partner Annet is inmiddels een bekend gezicht voor de selectie en verzorgt de sportmaaltijden voorafgaand aan de uitwedstrijden.

We feliciteren Lammert van Diermen met zijn zeventiende seizoen als teammanager. Een duizelingwekkend aantal! 

Het cultuurbewakerschap van Lammert van Diermen komt mooi tot uiting voorafgaand aan het duel met Go Ahead Eagles:

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

27
apr
Voetbalfeest voor de jeugd op Koningsdag

Voetbalfeest voor de jeugd op Koningsdag
Hoofdveld IJsselmeervogels

Alle evenementen