Nieuws

Volgen op

Van Riel verlengt tot 2022

IJsselmeervogels heeft het contract met Eef van Riel met twee jaar verlengd, wat hem minimaal bindt tot de zomer van 2022. De 28-jarige middenvelder kwam in 2018 over van De Treffers en gaat door de contractverlenging zijn derde en vierde seizoen in op De Westmaat.

Van Riel begon zijn voetbalcarrière bij De Bataven, de ploeg uit zijn geboorteplaats Gendt. Na daar in het eerste elftal te zijn doorgebroken stapte de box-to-box-middenvelder in 2012 over naar het Groesbeekse De Treffers. Een tweejarige uitstap naar de De Treffers-rivaal Achilles’29 volgde van 2015 tot 2017, waarna hij uiteindelijk nog één seizoen terugkeerde bij De Treffers. Sinds de zomer van 2018 speelt Van Riel op De Westmaat.

Vorig seizoen startte Van Riel als wisselspeler, maar kwam al snel als basisspeler binnen de lijnen, waardoor hij uiteindelijk tot 29 optredens kwam, waarvan 26 als basisspeler en met vier goals en drie assists. Een van die goals werd eerder dit jaar uitgeroepen tot goal van het jaar 2019, namelijk die tegen FC Lienden.

Ook dit seizoen startte de Gelderlander niet direct in de basis, maar sinds de thuiswedstrijd tegen Noordwijk is Van Riel weer een vaste waarde. Het leidde in die wedstrijd gelijk tot een doelpunt.

André van Diermen over de contractverlenging: “We zijn blij dat we tot een contractverlenging zijn gekomen. Met zijn powervoetbal, lengte en winnaarsmentaliteit voegt Eef specifieke kwaliteiten toe die we graag behouden in onze selectie van komend seizoen. Bovendien heeft hij het, zeker nu hij weer geregeld in de basiself staat, goed naar zijn zin en wilde ook graag door met ons.”

eefvanriel

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

27
feb
Dolle Kluufavond

Dolle Kluufavond
Kantine IJsselmeervogels

21
mrt
Koppeldarts-toernooi

Koppeldarts-toernooi
Kantine IJsselmeervogels

28
mrt
Bingo

Bingo
Kantine IJsselmeervogels

16
apr
Derby Donderdag

Derby Donderdag
Kantine IJsselmeervogels

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's