Nieuws

Volgen op

Vijf opleidingsspelers op proef bij A-selectie

In de voorbereiding op het seizoen 2021/22 zullen vijf spelers uit de opleiding de kans krijgen een plek te bemachtigen in de A-selectie van het komende seizoen. Twee ervan zullen daadwerkelijk worden toegevoegd aan de ploeg van Berry Smit.

Het betreft verdedigers Gerwin van de Groep (Onder 17), Jovanne FrancisJustin Ruizendaal (beiden Onder 19) en Miquel Ramdas (Onder 23) en aanvaller Stan Beune (Onder 19). Zij gaan proberen zichzelf te profileren, zoals bijvoorbeeld ook Christos Ibrahim vorig seizoen deed en daarmee een plek bij de selectie bemachtigde.

Erwin van der Lugt: “Dit zijn vijf talentvolle spelers die we graag op het niveau van de A-selectie willen krijgen. Welke twee aankomend seizoen al worden toegevoegd bepalen we tijdens de voorbereiding.”

De A-selectie begint aanstaande maandag 28 juni aan de voorbereiding op het seizoen 2021/22. Om 19.30 uur start de eerste training, dat gezien de versoepelde Coronamaatregelen (onder voorwaarden) weer toegankelijk voor publiek. Op zaterdag 10 juli volgt de eerste oefenwedstrijd als De Graafschap op bezoek komt op De Westmaat.

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

13
aug
IJsselmeervogels 90 jaar Release Event

IJsselmeervogels 90 jaar Release Event
De Westmaat

31
aug
IJsselmeervogels 90 Jaar

IJsselmeervogels 90 Jaar "Dag van de Ouderen"
NAS-Plein

Alle evenementen