Nieuws

Volgen op

Vogels en Overmars langer door

IJsselmeervogels en Frenkie Overmars zijn deze week overeengekomen om ook komend seizoen met elkaar verder te gaan. De 20-jarige linkermiddenvelder kwam vorig jaar over van sv Epe en verlengde zijn contract deze week met een seizoen.

De 1,92 meter lange flankspeler, die nog in de jeugdopleiding van FC Twente actief was, viel bij SV Epe op door zijn snelheid en fysieke kracht. De linkspoot debuteerde bovendien al op zestienjarige leeftijd in het eerste elftal van de Epenaren en verdiende met zijn goede ontwikkeling een overstap naar IJsselmeervogels. Mede door het nodige blessureleed kwam Overmars op De Westmaat dit seizoen nog niet bij het eerste elftal in actie.

André van Diermen van de technische commissie: "We zien in Frenkie een speler voor de toekomst. Hij is met zijn lengte en zijn specifieke kwaliteiten een waardevolle aanvulling op de rest van de A-selectie. Zeker omdat hij inzetbaar is op de gehele linkerkant. Bovendien is hij door zijn leeftijd komend seizoen ook speelgerechtigd voor het Onder 23-team, waar we veel van verwachten. Frenkie heeft het zelf ook erg naar zijn zin bij IJsselmeervogels, waardoor we er met elkaar snel uit kwamen om het contract te verlengen."

FrenkieOvermars

Terug

Deel via
Alle video's

Recente media

Alle video's