Nieuws

Volgen op

Voorbereiding: Harry Hamstra Cup

De Harry Hamstra Cup speelt een prominente rol in de voorbereiding van de topclubs uit de regio. In de laatste week voordat de competities weer van start gaan, spelen Tweede Divisie Clubs V.V. IJsselmeervogels, SV Spakenburg en Kozakken Boys met Derde Divisionisten DVS’33 Ermelo, vv DOVO en v.v. Sparta Nijkerk om de prestigieuze titel van de Harry Hamstra Cup.

IJsselmeervogels vangt de Harry Hamstra Cup aan op zaterdag 30 juli. Op de eigen Westmaat wordt er om 15.30 afgetrapt tegen Kozakken Boys. De volgende wedstrijd voor ons Eerste Elftal is een uitwedstrijd op dinsdag 2 augustus. Tegenstander is dan DVS'33 en de wedstrijd in Ermelo start om 20.00 uur. Tenslotte staat er op zaterdag 6 augustus de wedstrijd tegen Sparta Nijkerk op het programma. Deze wedstrijd wordt afgewerkt in Nijkerk op Sportpark De Ebbenhorst en de aftrap is om 15.00 uur.

Wilt u ook weten hoe ons vlaggenschip en de andere teams er voor staat op de drempel van het nieuwe seizoen? Koop dan eenmalig een ticket van €5,-, bezoek daarmee iedere wedstrijd van de Harry Hamstra Cup, doe mee aan een prachtige verloting, en sponsor tegelijkertijd het goede doel ‘verminderen negatieve gevolgen chemo via Vrienden van Meander Medisch Centrum’ dat aan de Harry Hamstra Cup is verbonden. Mooier kan toch niet, VOETBAL, PRIJZEN EN EEN GOED DOEL steunen, voor maar €5,-!

Dat is de Harry Hamstra Cup. Meer informatie over dit toernooi is te vinden op de website van de Harry Hamstra Cup: https://www.vvspartanijkerk.nl/harry-hamstra-cup/

Harry Hamstra Cup

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

27
apr
Koningsdag 3.0

Koningsdag 3.0
De Westmaat

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen