Nieuws

Volgen op

Voorbeschouwing De Treffers - IJsselmeervogels

De tweede competitiewedstrijd na de winsterstop is wederom een zware. Het betreft namelijk een uitwedstrijd in Groesbeek tegen de nummer drie van de Jack’s League; De Treffers.

De club uit het oosten, getraind door oud-prof Lee-Roy Echteld, draait een prima seizoen. Waar vorig seizoen nog in de onderste regionen geëindigd werd, De Treffers werd 15e, werd in deze jaargang zelfs nog een paar keer de koppositie gepakt. Dit was na speelronde 4 (drie weken) en na speelronde zestien gingen de rood-zwarten ook een weekje aan kop.

Nadat de laatste koppositie gepakt werd kwam de klad er een beetje in. Uit bij OFC werd het 1-1 gelijk en de laatste wedstrijd van 2022 ging met 2-0 verloren bij koploper AFC. Na de winterstop werd vorige week thuis met 1-1 gelijkgespeeld tegen Excelsior Maassluis, volgende week op De Westmaat onze volgende tegenstander.

Het verhaal van IJsselmeervogels is bekend. Er wordt een IJsselmeervogels-onwaardig seizoen gedraaid en het degradatiespook zingt nog altijd rond aan de rode zijde van De Westmaat. Dat De Vogels in de hoek waar de klappen vallen zitten bleek vorige week nog maar eens. De scheidsrechter van dienst vergat AFC-verdediger Gévero Markiet met rood weg te sturen. Zag daarna een klap in het gezicht van Bradley Martis door middenvelder Kevin Visser over het hoofd en misschien wel mede hierdoor hadden De Rooien op enkele kansjes na weinig in te brengen tegen de koploper.
De zestiende plaats dient zo snel mogelijk verlaten te worden. Het niet echt in vorm zijnde De Treffers is hier misschien dan wel de ideale tegenstander voor.

Steven Sánchez Angulo heeft haast na de aansluitingstreffer

In speelronde 3 kwamen beide clubs elkaar tegen in Bunschoten-Spakenburg. Al snel kwamen de gasten via twee treffers van Jordy Thomassen op een 0-2 voorsprong. IJsselmeervogels kwam na rust via Steven Sánchez Angulo terug in de wedstrijd, maar net voor tijd was het Coen Maertzdorf die de wedstrijd besliste. 1-3.

De wedstrijd op sportpark Zuid in Groesbeek vangt aan om 18:00 uur. Hier vindt u de routebeschrijving naar het sportpark. Bent u niet in de gelegenheid af te reizen naar Groesbeek kunt u natuurlijk altijd afstemmen naar ons Twitteraccount. Hier wordt een live verslag verzorgd.

Als scheidsrechter van dienst is Thomas Hardeman aangesteld. Hij wordt geassisteerd door de heren Dennis van Berk en Nick Oppedijk. De vierde official is (nog) niet bekend.

Alvast een fijne wedstrijd en tot zaterdag!

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

3
nov
Veilingavond

Veilingavond
Sporthal De Toekomst

Alle evenementen