Nieuws

Volgen op

Voorbeschouwing HHC Hardenberg - IJsselmeervogels

IJsselmeervogels treft na de gelukkige winst op Rijnsburgse Boys een andere ploeg die zich ook in de top-zes wil spelen en het De Rooien altijd erg lastig maakt. Het Hardenbergse HHC is morgen onze tegenstander.

Sinds de invoering van de Topklasse en daarna de Tweede divisie gingen de punten steevast naar de oranjehemden uit Hardenberg.

Bij HHC heeft, net als bij IJsselmeervogels, een trainerswissel plaatsgevonden. Bert van Hunenstijn, die vorig seizoen interim-trainer was van FC Hierden, nam de plaats in van 'succescoach' Gert Jan Karsten, die naar Urk vertrok.

Vorige week begonnen de Hardenbergers met een gelijkspel in Groesbeek tegen de Treffers. 0-0. Dat kan natuurlijk gebeuren. in Groesbeek zullen wel meer ploegen gaan struikelen het komend seizoen. Trainer Van Hunenstijn was echter niet helemaal tevreden over de puntendeling. Het voetbal zelf was goed, alleen kon de trekker in de eindfase van het spel niet overgehaald worden.

In de eerste wedstrijd van 2020 won HHC, met Sander Danes in de goal, met 1-2 van De Vogels

Bij de oranjehemden zijn enkele bekende sterkhouders vertrokken. Zo speelden Sander Danes (nu keeperstrainer), Stephan Warmolts, Nick de Bondt en Shkodran Metaj bij de club van radio DJ Edwin Evers.
Daarvoor kwamen in de plaats Mathijs Hardijk (van ACV), Tim Siekman (Lommel) en Steff Kaptein (PEC Zwolle). Of dit een verzwakking of een versterking voor de Sallanders is zal later in het seizoen moeten blijken.

Het duel HHC Hardenberg - IJsselmeervogels wordt uitgezonden op FOX Sports begint om 14:00 uur en is de tweede test voor de ploeg van Barry Smit. Laten we gaan voor dezelfde afloop als afgelopen zaterdag.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn het duel live in onze kantine te komen aanschouwen dan kunt u natuurlijk altijd de livetweets volgen via ons Twitteraccount.

Alvast een fijne wedstrijd!

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

3
juli
Schoolvoetbaltoernooi

Schoolvoetbaltoernooi
Sportpark de Westmaat

Alle evenementen