Nieuws

Volgen op

Voorbeschouwing IJsselmeervogels - ASWH

Na drie wedstrijden in de competitie pakte IJsselmeervogels slechts één punt. Het is dus hoog tijd voor de eerste driepunter. Dit zal zaterdag dan moeten gebeuren tegen ASWH uit Hendrik-Ido-Ambacht.

De Vogels verloren zaterdag verdiend met 3-2 van Noordwijk. De eerste twee wedstrijden, uit bij Excelsior Maassluis en thuis tegen Quick Boys had IJsselmeervogels het beste van het spel, maar wisten we toch maar één schamel puntje te pakken.
ASWH pakte ook slechts één punt. Dit punt werd afgelopen zaterdag gepakt in de thuiswedstrijd tegen Kozakken Boys. Thuis tegen sv T.E.C. (0-1) en uit bij Koninklijke HFC (onze tegenstander van volgende week in Haarlem) werd beide keren verloren (3-2 bij HFC).

Vorig seizoen kende de Ambachters wel een goede start. Na zes wedstrijden spelen bezette ASWH, samen met Spakenburg en Quick Boys, de tweede plek op de ranglijst. De Vogels hadden hetzelfde aantal verliespunten, maar een wedstrijd minder gespeeld.

Vorige keer won IJsselmeervogels met 4-1 van ASWH

Doordat de competitie vorig seizoen werd afgebroken door de coronapandemie speelden IJsselmeervogels en ASWH niet tegen elkaar.
Het seizoen ervoor was dit wel het geval. De Vogels wonnen beide duels. In Hendrik-Ido-Ambacht werd met 1-3 gewonnen. In Spakenburg was IJsselmeervogels met 4-1 te sterk.

De wedstrijd IJsselmeervogels – ASWH zal op De Westmaat op het gebruikelijke tijdstip, 15:00 uur, starten en staat onder leiding van scheidsrechter Christian Mulder. Hij zal worden geassisteerd door de heren Remco Miedema en Robert Kunst. De vierde official is op het moment van schrijven nog niet bekend.

Tot zaterdag!

Terug

Deel via