Nieuws

Volgen op

Voorbeschouwing IJsselmeervogels - Quick Boys

Voor IJsselmeervogels betreft de wedstrijd tegen Quick Boys een duel om des keizers baard. Vorige week werd al duidelijk dat de nacompetitie niet meer te ontlopen is. Ook de tegenstander (a.s. woensdagavond in Utrecht) is al bekend: USV Hercules.

Voor tegenstander Quick Boys zou de derde periode nog te pakken zijn. Mochten de Katwijkers vanmiddag als winnaar van het veld stappen en zal vv Katwijk (thuis in de kampioenswedstrijd tegen Spakenburg) en Koninklijke HFC (thuis tegen FC Lisse) beide punten moeten laten liggen.

Doordat Quick Boys vorige week op eigen veld verloor van De Treffers lijken de blauw-witten te gaan eindigen op plek 6. De vorige tegenstander wipte over de Quick Boyzers heen naar de vijfde stek.

In Katwijk won Quick Boys met 2-0 van De Vogels

In onderlinge ontmoetingen tussen De Vogels en Quick Boys gaan de bezoekers aan de leiding. 15 maal gingen de punten naar Katwijk, tienmaal naar Bunschoten-Spakenburg. Twaalf keer werden de punten gedeeld. Saillant detail is dat de laatste vijf ontmoetingen allemaal werden gewonnen door Quick Boys.

Voor de laatste overwinning van IJsselmeervogels op De Westmaat moeten we terug naar het seizoen 2004/05. Het was een speciaal duel, want de winnaar zou er met de titel vandoor gaan. Zoals gezegd won IJsselmeervogels. Het werd op een kolkende Westmaat 3-2 en de titel in de Hoofdklasse B was een feit.

Inmiddels is er dus veel veranderd en is het zaak om in vorm te geraken voor de wedstrijden in de strijd tegen degradatie. Het zal een hels karwei worden, want mocht er gewonnen worden van Hercules wachten nog een dubbele halve en een dubbele finale. In het beste geval duurt het seizoen nog tot 17 juni.

Mocht je zaterdag niet op De Westmaat kunnen zijn kan je het duel natuurlijk altijd via de Radio volgen. Stem dan af op 93.1 FM voor Radio M Utrecht. Ook kan je de wedstrijd via ons Twitteraccount volgen. Volg @VVIJV en blijf volledig van IJsselmeervogels op de hoogte.

De wedstrijd vangt aan om 15:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Sam Dröge. Hij wordt geassisteerd door de dames Nicolet Bakker en Diana Snoeren. Als vierde official is Pim Weghorst aangesteld.

Alvast tot zaterdag en een fijne wedstrijd toegewenst!

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

14
dec
Oliebollentraining

Oliebollentraining
De Westmaat

15
dec
Kerstborrel Vrijwilligers

Kerstborrel Vrijwilligers
Clubhuis

27
dec
Den of Data FIFA 24 Koppeltoernooi

Den of Data FIFA 24 Koppeltoernooi
Clubhuis

30
dec
Klaverjastoernooi

Klaverjastoernooi
Kantine

Alle evenementen