Nieuws

Volgen op

Voorbeschouwing IJsselmeervogels - Rijnsburgse Boys

Na de 0-3 van vorige week tegen AFC krijgen we zaterdag weer een zware tegenstander. Rijnsburgse Boys komt op bezoek.

De Rijnsburgers staan op de vierde plaats in de Jack’s League met twaalf punten. Er werd 2x verloren (met 3-1 van Jong Sparta en met 2-1 van HHC Hardenberg) en er werd 4x gewonnen (met 0-3 bij GVVV, met 3-0 van Excelsior Maassluis, met 2-0 van de huidige koploper Katwijk en vorige week zaterdag ging buurman Spakenburg er met 3-1 af in Rijnsburg).

De Vogels staan er een stuk minder goed voor. Met slechts 4 punten uit zes wedstrijden staan De Vogels op een zeer matige 16e plaats. Mede daardoor nam trainer Berry Smit maandag afscheid en zal Ton Cornelissen met O-23 coach Michael Weggemans voor de groep staan tot een nieuwe trainer is aangesteld.

Dit beeld hopen we zaterdag weer te zien

De laatste jaren verliezen De Vogels nauwelijks punten tegen de Rijnsburgers. De laatste nederlaag werd geleden in het seizoen 2017/18. In Rijnsburg was het ex-Spakenburg verdediger Jeroen Hessing die in de dyings seconds de 4-3 binnenkopte.
Na deze nederlaag verloor IJsselmeervogels slechts 2x punten in de volgende 6 onderlinge wedstrijden. De 6-1 en 4-1 thuisoverwinningen in het jaar 2018 waren uitslagen die zowel in Spakenburg als in Rijnsburg nog niet vergeten zullen zijn.

Resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst en deze resultaten tellen dus ook niet mee in de wedstrijd van zaterdag. Na 90 minuten zullen we zien of De Vogels 3 punten bij kunnen schrijven en een sprong kunnen maken op de ranglijst.

De wedstrijd staat onder leiding van de heer Frank de Winter uit Blaricum. Hij zal hierbij worden geassisteerd door de heer J.M. de Smalen en mevrouw J.N.M. Bakker. De heer S. de Brito Roque is aangesteld als vierde official.

De ballenjongens worden dit keer geleverd door JO 11-2. De wedstrijdballen worden gesponsord door Heinen en Hopman.

Tot zaterdag!

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

2
nov
Algemene Ledenvergadering

Algemene Ledenvergadering
Kantine

5
nov
Gooische Vrouwen Bingo 2021

Gooische Vrouwen Bingo 2021
De Westmaat

12
nov
Bingo

Bingo
Kantine IJsselmeervogels

11
feb
Culinaire veilingavond!

Culinaire veilingavond!
Restaurant 'De Toekomst'

Alle evenementen