Nieuws

Volgen op

Voorbeschouwing IJsselmeervogels - USV Hercules

Aanstaande zaterdag staat het slot van het seizoen op het programma voor ons eerste elftal. Daar lijkt het echter wel op na de beschamende 6-0 nederlaag van afgelopen woensdag. Om 18.00 uur wordt afgetrapt tegen USV Hercules en zal IJsselmeervogels met name met spelers die ook komend seizoen op De Westmaat blijven spelen ten strijde trekken, al zal degradatie in principe zaterdagavond een feit zijn.

Voorafgaand aan de wedstrijd zal kort worden stilgestaan bij het vertrek van Mike van de Laar en Jacob Mulder. Mike van de Laar is al sinds 2006 speler bij IJsselmeervogels en Jacob Mulder is sinds 2013 actief als keeperstrainer op De Westmaat. Beiden hebben naast dit abominabele seizoen ook succesvolle jaren gekend en verdienen daarmee een eervol afscheid. Laten we hen dat eervolle afscheid ondanks de aanwezige teleurstelling gunnen.

herijs1

Want die teleurstelling is terecht aanwezig. Na de duizelingwekkende wedstrijd van afgelopen woensdag kreeg IJsselmeervogels in een wedstrijd een samenvatting van het hele seizoen. Pech met een knullig tegendoelpunt, een gemiste penalty, kansen die niet verzilverd worden betekende klap-op-klap voor het zwalkende IJsselmeervogels. Daartegenover was Hercules dat met een combinatie van indivuduele klasse en werklust als Koning Midas alles wat het aanraakte in goud deed veranderen. Met name linksbuiten Tim Pieters en middenvelder Steff van Rooijen waren de uitblinkers aan Hercucliedse zijde.

Voor de wedstrijd van zaterdag is het tevens van belang te weten dat tijdens deze wedstrijd bestuurspassen niet geldig zijn. Toegangskaarten zijn eventueel beschikbaar bij de kassa. Voor de pers geldt dat zij zich via de inmiddels bekende kanalen kunnen aanmelden.

Tenslotte is het belangrijk te benadrukken dat vuurwerk tijdens het duel van aanstaande zaterdagavond op en rondom het veld niet is toegestaan. Eventuele schade, zowel in opgelegde boetes als in materiaal, zal zoveel mogelijk verhaald worden op de daders.

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

5
apr
Jubileumborrel Club van 100

Jubileumborrel Club van 100
Gastenontvangst

6
apr
Eemdijk uit

Eemdijk uit
Feesttent bij Kantine

12
apr
Gooische Vrouwen Bingo: Royalty Edition

Gooische Vrouwen Bingo: Royalty Edition
Kantine

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

Alle evenementen