Nieuws

Volgen op

Voorbeschouwing sv T.E.C. - IJsselmeervogels

Na de twee winstpartijen in de competitie en een zeer goede pot in de beker, wacht de ploeg van Gert Kruys een lastige uitwedstrijd.
Wellicht zal men zeggen dat IJsselmeervogels gezien de ranglijst drie punten bij moet schrijven maar twee seizoenen  terug bleef het in Tiel op 3-3 steken en zijn De Vogels dus gewaarschuwd.

Pas op de plaats?
Puntenverlies op sportpark De Lok betekent dat de Vogels weer pas op de plaats maken waar het net aan het inlopen is op de koploper HHC Hardenberg, die zaterdag aantreden op de blauwe zijde van de Westmaat.

Zestiende
Onze tegenstander staat er duidelijk minder goed voor dan ze vooraf gehoopt hadden, de oranjehemden uit Tiel verloren afgelopen zaterdag met 3-1 van het andere oranje uit Volendam en zagen die ploeg dichterbij komen. Verder staat daar alleen ASWH nog onder.
Sv T.E.C. is dus terug te vinden op de zestiende plaats in de Tweede divisie. Dit seizoen werd al twaalf keer verloren. Vijf keer werd er gelijk gespeeld en slechts 3 maal werd een overwinning bijgeschreven. Katwijk, Jong Volendam en Kozakken Boys werden verslagen.

Vorige keer deelden we de punten in Tiel

Degradatie zien te ontlopen
De ploeg van ex-prof Arjen van der Laan heeft een aantal bekende namen in zijn team, Migiel Zeller, Koen van der Biezen, ex-Spakenburgaanvaller Robbie Holder, Wilimilo Vink en Rodny Hofman (eerder dit seizoen overgekomen van GVVV) moeten het team van degradatie behoeden. Hiervoor moeten de Betuwenaren nog wel minimaal een plekje stijgen, want omdat Jong FC Volendam niet meegenomen wordt in de degradatiestrijd staat TEC dus nu op een virtuele degradatieplaats.

9 punten uit 9 thuisduels
De Tielse Eendrachts Combinatie behaalde in eigen huis 9 punten. Een punt werd gehaald tegen AFC (2-2), Scheveningen (1-1) en Noordwijk. De al eerder genoemde overwinningen op Katwijk (1-0) en Jong Volendam (2-0) geven dit puntenaantal weer.

Eef van Riel
Bij IJsselmeervogels werd eerder bekend dat Eef van Riel zijn contract verlengd heeft tot de zomer van 2022. Saillant detail is dat zijn verlenging daar was na zijn jubileumwedstrijd. De Nijmegenaar speelde afgelopen zaterdag in de gewonnen wedstrijd tegen ASWH zijn 50e duel voor De Vogels.

Scheidsrechter Dröge
De KNVB heeft Sam Dröge uit Zuidlaren aangesteld als de scheidsrechter voor het duel van zaterdag. Hij wordt geassisteerd door de heer M.C. Janssen en mevrouw C.F. Overtoom. Wie is aangesteld als vierde official is nog niet bekend.

De overige wedstrijden in de Tweede divisie:
14:30 uur: AFC - Rijnsburgse Boys
14:30 uur: Noordwijk - Quick Boys
14:30 uur: Scheveningen - De Treffers
15:00 uur: ASWH - GVVV
15:00 uur: Kozakken Boys - Jong Sparta Rotterdam
15:30 uur: Katwijk - Excelsior Maassluis
15:30 uur: Koninklijke HFC - Jong FC Volendam
15:30 uur: Spakenburg - HHC Hardenberg

De wedstrijd sv T.E.C. - IJsselmeervogels vangt aan om 18:00 uur op sportpark De Lok in Tiel.

Alvast een fijne wedstrijd toegewenst!

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

18
juli
Herubo-toernooi

Herubo-toernooi
Sportpark de Westmaat

24
juli
Buitenbingo

Buitenbingo
Terras voor het clubhuis

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's