Nieuws

Volgen op

Voorbeschouwing sv T.E.C. - IJsselmeervogels

Na de belangrijke driepunter tegen titelkandidaat Koninklijke HFC, staat aanstaande zaterdag de volgende wedstrijd alweer op het programma in de Jack's League. Tegenstander is dan sv T.E.C. uit Tiel.

De prestaties van TEC zijn met recht wisselvallig te noemen. De ploeg van trainer Hans van de Haar wist afgelopen zaterdag met 0-4 te winnen in Groesbeek bij de Treffers, maar zet daar ook een nederlaag tegen Rijnsburgse Boys (3-0) van laagvlieger Kozakken Boys (0-1) tegenover.

De wedstrijd eerder dit seizoen op sportpark De Westmaat werd door IJsselmeervogels gewonnen. Het werd uiteindelijk 3-0 en die overwinning ging gepaard met een zucht van opluchting. Het was de eerste overwinning onder de nieuwe trainer Gert Peter de Gunst en tevens had IJsselmeervogels destijds ruim 3 maanden het zoet van een overwinning niet meer geproefd.

Thuis tegen sv T.E.C. opende Danny van den Meiracker de score

Hoe anders staan we er begin april voor. Achterover leunen is er zeker nog niet bij, maar het zonnetje breekt langzaam weer door. Uit de laatste vier wedstrijden behaalde het elftal van Gert Peter de Gunst liefst 9 punten. Na het midweekse programma, waarin Koninklijke HFC werd verslagen, volgt er nu een serie wedstrijden waarin een belangrijke stap gezet kan worden naar handhaving in de Jack's League. IJsselmeervogels, dat zelf 15e staat, treft in de komende weken onder meer TEC (14e), ASWH (17e) en Kozakken Boys (16e).

Te beginnen dus aanstaande zaterdag met TEC. De ploeg uit Tiel zit in hetzelfde schuitje als IJsselmeervogels en heeft nog alle reden om achterom te kijken op de ranglijst. In de winterstop heeft TEC getracht met veel ervaring de selectie een boost te geven. Het trok onder meer de ervaren middenvelder Mohamed El Makrini (o.a. ex Roda JC, Cambuur en Odense BK), de Poolse doelman Piotr Giorczyca en Abdelmajid Bouali aan. Trainer Hans van de Haar zag tevens zijn technische staf versterkt worden met de ervaren Scott Calderwood.

De statistieken voor het komende duel zijn in het voordeel van IJsselmeervogels. De rooien verloren nog nooit van TEC. In vijf eerdere ontmoetingen wist IJsselmeervogels viermaal te winnen en speelde het één keer gelijk.

Aftrap op sportpark De Lok is aanstaande zaterdag om 15.30 uur en de wedstrijd staat onder leiding van Michael Eijgelsheim. Hij zal geassisteerd worden door Martijn Beijer en Jeremy van der Ley. De vierde official is op dit moment nog niet bekend.

Kunt u hier niet bij aanwezig zijn is het natuurlijk mogelijk de wedstrijd via 93.1 FM op de radio te luisteren. U stemt dan af met Radio M Utrecht. Ook kunt u terecht via ons twitteraccount voor een live verslag.

Tot zaterdag!

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen