Nieuws

Volgen op

Weggemans voor de groep, Meijndershagen en Van de Geest assistent

IJsselmeervogels heeft in Michael Weggemans een oplossing gevonden voor de opengevallen positie van hoofdtrainer van de A-selectie. Hij staat vanaf dinsdagavond voor de groep en vormt samen met Paulo Meijndershagen en Ruud van de Geest tot de winterstop de technische staf.

Weggemans is sinds medio 2020 verbonden aan IJsselmeervogels. De in Huizen woonachtige Weggemans begon zijn trainersloopbaan bij SV Huizen. In dertien jaar werkte Weggemans zich op van trainer van JO9-1 tot aan assistent-trainer van het eerste elftal. Van februari tot juni 2018 was Weggemans bovendien op ad-interim basis de eindverantwoordelijke van het eerste elftal. In het seizoen 2019/20 was hij hoofdtrainer van Sparta Nijkerk 2. Bij IJsselmeervogels startte Weggemans met Onder 23, dat dankzij het kampioenschap promoveerde tot Onder-21. Ook dit jaar doet O21 met een vierde plek op de ranglijst bovenin mee.

MichaelWeggemansWeggemans is tot de winterstop hoofdtrainer van de A-selectie

Voor Ruud van de Geest is het niet zijn eerste periode als trainer van de A-selectie. Ruud van de Geest was in het verleden in diverse functies actief binnen IJsselmeervogels, waaronder in 2015 en 2021 als ad-interim hoofdtrainer. Ditmaal zal de voormalige speler van het eerste elftal dus de rol van assistent-trainer op tijdelijke basis invullen.

Paulo Meijndershagen blijft ook na het vertrek van De Gunst en Cornelissen verbonden aan IJsselmeervogels. De voormalige IJsselmeervogels-middenvelder kwam afgelopen zomer als assistent-trainer over van Koninklijke HFC. Van 2001 tot 2005 speelde hij in het eerste elftal van onze club.

Van de Geest en Meijndershagen zijn tot de winterstop de assistenten

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

14
dec
Oliebollentraining

Oliebollentraining
De Westmaat

15
dec
Kerstborrel Vrijwilligers

Kerstborrel Vrijwilligers
Clubhuis

27
dec
Den of Data FIFA 24 Koppeltoernooi

Den of Data FIFA 24 Koppeltoernooi
Clubhuis

30
dec
Klaverjastoernooi

Klaverjastoernooi
Kantine

Alle evenementen