Nieuws

Volgen op

Wesley Mink naar Eemdijk

Wesley Mink speelt volgend seizoen op Sportpark de Vinken. De 19-jarige verdediger stapt deze zomer over naar Eemdijk.

De in Spakenburg woonachtige Wesley Mink doorliep de gehele jeugdopleiding van IJsselmeervogels, waar hij in de C1 werd opgepikt door Almere City. Na vier seizoenen bij de Flevolandse profs keerde de verdediger terug naar De Westmaat, waar hij op 26 mei 2018 zijn officiële debuut in de hoofdmacht maakte. Sindsdien kwam het vervolgens niet tot een definitieve doorbraak in het eerste.

Bij Eemdijk, dat inmiddels ook al in training is voor het nieuwe seizoen, treft Mink met Achraf Nejmi, Rick Blokhuis en Lammert Geert Heek drie collega’s die hij ook afgelopen seizoen in de selectie aantrof en de overstap maken naar de 'Diekers'. Ook Jan Pieter Hartog, Jeroen de Harder, Zeger Beukers, Sjohn van Gulik, Cem ter Burg en Jeffrey van den Dikkenberg hebben een verleden op de Westmaat.

Jan Vedder en Wouter de Graaf, afgelopen seizoen actief in de A-selectie van Eemdijk, bewandelen de tegengestelde route. Zij stappen over naar IJsselmeervogels om in het tweede elftal te gaan voetballen.

We bedanken Wesley Mink voor zijn inzet en inbreng de afgelopen jaren en wensen hem veel succes bij v.v. Eemdijk. Voor wat betreft Jan Vedder en Wouter de Graaf zeggen we: welkom terug op de Westmaat!

WesleyMink

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

18
juli
Herubo-toernooi

Herubo-toernooi
Sportpark de Westmaat

24
juli
Buitenbingo

Buitenbingo
Terras voor het clubhuis

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's