Nieuws

Volgen op

Zaterdag 30 juli: Harry Hamstra Cup bij IJsselmeervogels

Zaterdag 30 juli wordt er gespeeld in het kader van de Harry Hamstra Cup bij IJsselmeervogels. Om 13:00 uur speelt DVS'33 tegen DOVO. Om 15:30 volgt de wedstrijd IJsselmeervogels - Kozakken Boys. 

Vanaf 12:00 uur bent u van harte welkom bij de Harry Hamstra Cup bij IJsselmeervogels. Twee wedstrijden dus maar liefst op een dag bij IJsselmeervogels:

13:00 DVS'33 - DOVO
15:30 IJsselmeervogels - Kozakken Boys

De wedstrijd IJsselmeervogels - Kozakken Boys zal 4 x 30 minuten bedragen. De stand na 90 minuten zal dan gelden als de eindstand omdat deze wedstrijd ten slotte meetelt in de ranglijst van de Harry Hamstra Cup.

Clubhuis en terras

De gehele middag bent u welkom in ons Clubhuis en op ons vernieuwde terras. De Salentein Lounge is deze dag gesloten. 

Entertainment

Na afloop van IJsselmeervogels - Kozakken Boys zal 't Fuifje Entertainment zorgen voor een gezellige sfeer op het sportpark.

Tickets

Een kaartje kost € 5,- en is geldig voor alle wedstrijden van de Harry Hamstra Cup 2022. Ook doe je mee aan een prachtige verloting, en je sponsort tegelijkertijd het goede doel ‘verminderen negatieve gevolgen chemo via Vrienden van Meander Medisch Centrum’ dat aan de Harry Hamstra Cup is verbonden.

Meer informatie over dit toernooi is te vinden op de website van de Harry Hamstra Cup: https://www.vvspartanijkerk.nl/harry-hamstra-cup/

Harry Hamstra Cup

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

13
aug
IJsselmeervogels 90 jaar Release Event

IJsselmeervogels 90 jaar Release Event
De Westmaat

31
aug
IJsselmeervogels 90 Jaar

IJsselmeervogels 90 Jaar "Dag van de Ouderen"
NAS-Plein

Alle evenementen